מסייעים לנזקקים ב-
אנשים

מסייעים לנזקקים ב-../images/Emo43.gif אנשים

פורום נלי פורטדו חוגג שנה של פעילות ואתם יכולים לזכות בפרסים! לפרטים נוספים הקליקו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1759&msgid=116046468
רוצים לעזור ולתרום? ישנן משפחות שאחרי הפסח לא התאוששו וזקוקים למזון בדחיפות: פורום תפוז למען הקהילה מבקש את עזרתכם לארגן סלי מזון לאותן משפחות שנמצאות במצוקת מזון לאחר החג http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1860&msgid=116068368

צריכה כמה דקות מזמנכם..../images/Emo223.gif

היי, כחלק מעבודת הגמר שלי במדעי החברה אני צריכה להעביר שאלון אני ממש אודה לכם אם תוכלו לענות עליו ולצרף את התשובות כתגובה להודעה הזאת או במסר שימו לב: 1. השאלון מיועד לגילאי 14-18 2. השאלון מיועד לבכורים ולבני זקונים[הילדים הצעירים ביותר במשפחה] בלבד אז אם אתם מתאימים לשתי הקטגוריות אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות לי על השאלון תודה על שיתוף הפעולה, ספיר.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif../images/Emo207.gifאפשר להבין משהו?

ויסלחו לי כל אוהבי מיוז (כלומר,כל הפורום),כי אני ממש לא אוהבת אותם, אבל מה לעזאזל הקטע של MTV2 איתם? כל פעם "אוהבים את..." מיוז! "הופעה חיה" מיוז! "הבחירה של..." מיוז!

../images/Emo216.gifכן..חח.שמתי לב..

M2 גם ממש אוהב את אואזיס. האמת שאני כבר מכירה את כל השירים והקליפים של מיוז בעל פה, אבל תמיד מתלהבת כשיש קליפים שלהם ברצף. לי עוד לא נמאס:]

Rock Bottom

New member
זה, כי מה לעשות

הם הדבר הכי טוב שיצא מפריקין בריטניה בעשור האחרון, ויצאו מיליון דברים טובים משם בעשור האחרון. אי לכך ובהתאם לזאת.. הערוץ יודע להתאים את עצמו טוב לקהל היעד (זה שאוהב את מיוז, כלומר, שזה בערך כל מי שצופה בערוץ, מלבדך
).

CitizenErased

New member
הערוץ הוא בריטי..

מיוז היא הלהקה הבריטית המצליחה ביותר בעולם שגילם הכולל של חברי הלהקה אינו מסתכם ב1000. זה עדיף על כל הזבל האמריקאי שהערוץ מראה

../images/Emo216.gifתכלס, הערוץ הוא בריטי

אבל, לדעתי, כרגע מיוז ובולט הם הלהקות הבריטיות היחידות שאני אוהבת , ומידי פעם אני כן מעדיפה את "הזבל" האמריקאי, בכלל, אני רוצה את M2 האמריקאי

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifאני יודעת שהערוץ הוא בריטי,

אבל זה באמת דורש טחינה אינסופית של מיוז?

Djerry

New member
האמת שזה תמיד כתוב

אבל בסופו של דבר הם שמים פו פייטרס או משהו
אם כבר הם לא שמים מספיק מיוז

M a a y a n K

New member
זה תמיד פו פייטרס!

כל שבת בערך יש ספיישל פו פייטרס...אני לא נתקלת הרבה במיוז בכלל...

Lyla Bellamy

New member
אהאXD

זה מיוז .. איזו סיבה יש להם לא לחרוש על זה (והם לא אגב...) ?

ReaLostprophet

New member
תביני

ממיוז אף פעם לא נמאס! ראיתי את כל ההופעות החיות שלהם שהגיעו לערוץ ואני רואה גם את השידורים החוזרים שלהן ותמיד מתפלא שאין new born.. ולמי שאמר שצריך יותר מיוז אני חושב שזה מספיק מיוז בערוץ אבל לא צריך להוריד את המינון בשום פנים ואופן!

ReaLostprophet

New member
מה הבלים?

כמעט כל שבוע שני יש משהו עם מיוז ועדיין לא הקליטו לאמטיוי את new born בהופעה

Lyla Bellamy

New member
כי זו מילה מאגניבה XD

אף פעם לא ימאס ממיוז
ותקנה את הדיוידי הוא בהחלט שווה את זה ...

למעלה