מסיכה...

מסיכה...../images/Emo151.gif

שמש זהובה שוקעת לאיטה, שמיים תכולים נצבעים בשחור. ילדה קטנה ואבודה מסירה מסיכה שוקעת אל תוך עולמה העצוב והמנוכר, מניחה לדמעת דם לזלוג מעינה. שמש זהובה שוקעת לאיטה, שמיים זהובים נצבעים בשחור. מחיצות ההגנה קורסות בשאון. ילדה קטנה ואבודה חדלה לחייך, מחשבות אובדניות זוחלות בינות נקיקי הלב חסר האושר. שמש זהובה שקעה אל תוך השחור ילדה קטנה ואבודה עוצמת עיניים. מחר יום חדש והיא שוב תעטה על פניה את המסכה....

טאKילה

New member
מסכה..../images/Emo148.gif../images/Emo79.gif

לפעמים נבהלת מהחיים כמו ילדה חשופה השמש שמש חמה הרפי אני רק ילדה בתמימות רגליים דורכות בהיסוס כשמסתננת הנפש פקוחת העיניים כציפור קטנה מעופפת לי ברוח הקרה,, כעלה נידף,, מבלי שטעמתי מארץ הפרי, מעולם ילדותי בחיוך של קטיפה גדלתי כאישה ובתוכי נשמה של ילדה נבוכה... ילדה לנצח,, עטופה במסכה של אישה.

מסכה..../images/Emo151.gif../images/Emo152.gif../images/Emo148.gif../images/Emo79.gif

לבשתי מסכה נפתח לו עוד יום שיגרה לא מצאתי מנוחה מי אהיה היום נסיכה או סתם שיפחה או אפילו אישה מפתה תמיד אני עוטה את אותה המסכה מסתתרת מתכתה מנסה להיות שונה הבדידות מעיקה מתחת למסכה.. מי ישמע את אותה זעקה? מי ישמע את אותה בערה? מי ישמע את אותה תקווה? מי יוריד לי את המסכה? ואני עוד מבכה מייחלת וחולמת עורגת באפלה... קשה להוריד את אותה מסכה ככה סתם בלי שום סיבה יש אני מרגישה שאם אסיר את המסכה פשוט תפתח בשבילי סכנת פגיעה.. כל יום חדש שנולד פותחת את ארון המסכות מנסה להתחבר לאותן רגשות פורצות הבדידות מעיקה, הערגה מציפה... והתשוקה עולה ועולה מתחת לאותה מסכה.. מסכה שאולי תהיה מיוחדת במינה..

למעלה