מסיפורי חמותי ההזויה

מטית

New member
מסיפורי חמותי ההזויה

שמאוד אוהבת את הבכור, הוא השמש שמסתירה לה את שאר העולם וכמובן את אחיו התאומים המתוקים.
התאומים עדיין יונקים, מה שמתקבל אצלה בשתיקה במקרה הטוב, תמיהה במקרה הבינוני וקצת ירידות במקרה הרע (עד הצבא...? אצלנו היה אחרת, אתם בדור הזה קיצוניים וכדו'). סך הכל בסדר, מבינה שעדיף לשתוק לידי.
בימים האחרונים היו כמה מקרים של שיומוש בחלב לטובת דלקת עיניים לסבא וכדו' והיא מתחילה לקבל הרגשה שחלב אם זו תרופת פלא. עכשיו הגדול חולה, (חום מיום ראשון, איזה וירוס בטן מעצבן במיוחד), והיא שלא מאוד בעד הנקת הקטנים, רוצה שאשאב לו וממש יורדת עלי שאני לא נותנת לו חלב ורק לקטנים (אני אמא מפלה לדעתה...).

עכשיו, זה סבבה שהיא בעד חלב אם, רק מפריע לי חוסר העקביות...

מה דעתכן????

ואגב, נתתי לו 2 כפיות חלב אם כי זה מה שהצלחתי להוציא ידנית, אתן מאמינות שכדאי לי להתארגן על משאבה ואתן לו כמות רצינית יותר או לא להגזים...?

אמבי10

New member
באמת הזויה

אבל לי נשמע שפשוט הצלחת לשנות את גישתה לגבי הנקה, ובגיל כזה קשה להודות בטעות.
מגניב שאת מביאה לגדול והוא מסכים (הוא יודע מה זה?). הגדול שלי טעם את זה פעם ועשה פרצוף ממש נגעל
.
אני לא יודעת כמה זה באמת תורם לילד גדול...
חמותי דווקא ממש מתלהבת שאני מניקה אותם, אתמול היינו אצלה והנקתי אותם יחד, וכמו כל פעם היא באה איתי ולוטשת עינים ומתפעלת מכל הלב, אתמול גם הביאה מצלמה כדי לתעד את תופעת הטבע הנדירה... בכלל במשפחה רצות עלי בדיחות- פרה, חתולה וכד' אבל הכל מתוך חיוך וגאווה (כאילו הם עושים את זה
).

גלגס

New member
קרעת אותי מצחוק...

סיפור ממש מצחיק לדעתי. אני מניחה שאותך זה פחות משעשע אבל אם תסתכלי מהצד...
גם אצלי הגדול טעם חלב שאוב וממש נגעל.
אולי זה יכול לעזור לו במחלה, לא יצא לי לקרוא ממש לגבי זה. האם כדאי לך להשיג משאבה? רק אם זה יקח לך שיחת טלפון אחת ונסיעה של חמש דקות. אחרת עד שתשיגי הוא כבר יבריא...
אני הגעתי למיומנות ממש יפה של שאיבה ביד והצלחתי לשאוב איזה מאה מ״ל בתוך חצי שעה...
הרבה בריאות ואוגוסט קל!

למעלה