מסיק זיתים

מסיק זיתים../images/Emo78.gif

מישהו יודע על מסיק זיתים בצפון? מישהו רוצה להצתרף לטיול? אני לא אוהב לללכת למקום עם מלא זיתים שאני לא מכיר אשכרה יהיה סבבה

יש סדנא

יש סדנא לדריכה על זייתים בציפורי ביום שני. הרעיון הוא לדרוך על זיתים עד שיוצא לך כל החשיבות העצמית. בקבלה שמן הזית מושווה לנשמה. ואז דורכים על הזיתים , מרביצים להם עם מקלות ואבנים...(בשביל החרצנים) כאשר יש שירה מיוחדת שמריך לשיר (בכמה שפות) מאוד כייף משחרר את החשיבות העצמית ומהנה. אולי אני והחור שלי נהיה שם...

חפרפרת תצאי מהחור

אנלא מחפש אותך או את החור שלך שחררי תדרכי על הזיתים תאכלי זיתים תשתי שמן זית עד שיצא לך מכל החורים ואז תראי איפה הדליפה תהיי עקבית בובה או שאת בהתכוונות לחיים ללא נמשים או שאת מנפנפת בחור שלך כהזמנה לסדנה פוסט מסיקית מה הבחירה? שיהיה בסבבה

ברהלה ברהלה

א. הפסדת לבוא איתי לסדנא. ב. סליחה שהעלבתי אותך, חשבתי שאתה צוחק מההומור שלי. ג. נראה לי שאתה ואני לא מדברים על אותו חור.. אז תבדוק את האסוציאציות שלך ואל תניח הנחות שאני ואתה חושבים אותו דבר. אם אתה שואל, שאלתי את הביטוי חור מהשרשור למטה שמדבר על חור בחבית, היינו צרכן אנרגיה שלצורך העיניין הוא זוגיות. נדמה לי שאתה דיברת על חור אחר וגם לא התכוונת ל"פוטה הקוסמית".

נסתום חורים אחרי החגים

זמיר זמיר ( מה הנקבה של זמיר?) אל תעשי התנצלות ללוחם המנומש או אפחד אחר אני מה זה נהנה מההומור שלך מתגרד מהעקיצות יעני מהדבש והעוקץ נתאם עמדותונניח להנחות אחרי החגים אם אני לא אשמע את קולך הערב וזעקות הלוחמת בין עצי הזית. שמחה עומדת בתור שלה להעזר בסבלנות

על מה אתה מדבר תימי?

אפשר לחשוב שאתה מזמין אנשים להצטרף אליך לפסטיבל סגול

אפשר לחשוב הרבה דברים

וואלה גשש בלש אתה שנון! אני בתומתי באמת התכוונתי לזיתים על עץ שקוטפים בצפון וחשבתי שלמישו אולי יש המלצה חמה אם אתה רוצה להגיד שלום לגינגי בסגול אני עובד בספרים של אורי אוי אולי הייתי צריך לעשות כתב חידה שתצוד אותי טוב פם אחרת

למעלה