פונדיצ'רי
Active member
קצת באיחור נחה על בעלי הרוח לכבוש זיתים. נסענו לעת ערב לחפש זיתים בשטח היער. גילינו שרוב הפרי כבר נקטף וממילא מדובר בכאלה קטנים. אותי יותר עניינו הסברס שעדיין טעימים אבל נבזיים מאד.
מסתבר שהזיתים הכי שמנמנים הם אלה שהעיריה שותלת בכיכרות כי הם מקבלים השקייה. וכך כמו שתי עזים על שתי רגליים אחוריות ודלי צהוב, עברנו מתחת לכעשרים עצים בפאתי העיר. לדעתי אין חשש לגזל כי היה ברור שהעצים נקטפו כבר לפנינו. לא נשאר הרבה פרי על הענפים אבל מה שנותר היו ירוקים ויפים. חזרנו עם חצי דלי. מזל שהחשיך אחרת בעלי לא היה עוזב לפני שהיה ממלאו.
מה השיטה שלכם לכבוש זיתים ירוקים גדולים?
מסתבר שהזיתים הכי שמנמנים הם אלה שהעיריה שותלת בכיכרות כי הם מקבלים השקייה. וכך כמו שתי עזים על שתי רגליים אחוריות ודלי צהוב, עברנו מתחת לכעשרים עצים בפאתי העיר. לדעתי אין חשש לגזל כי היה ברור שהעצים נקטפו כבר לפנינו. לא נשאר הרבה פרי על הענפים אבל מה שנותר היו ירוקים ויפים. חזרנו עם חצי דלי. מזל שהחשיך אחרת בעלי לא היה עוזב לפני שהיה ממלאו.
מה השיטה שלכם לכבוש זיתים ירוקים גדולים?