מסירים סגר לערבים

מסירים סגר לערבים

ועל יהודים מגבירים את הסגר, לא נותנים להם לבצע מחאה דמוקרטית!!! בושה למדינה שאלו ראשיה!! כבר אמרנו מדינת משטרה?....

מה עדיף? מדינת מחבלים? טרור, דם???

רק שיהיה עוד פיגוע, יהרגו עוד אזרחים, הם יתעוררו, ויסגרו שוב. אחרי חודש הם יפתחו, יהיה פיגוע, יסגרו, וחוזר חלילה. לא לומדים לקח???

nooshP

New member
אז תנמק כמו שצריך

ואל תפריח סתם ססמאות לאוויר כמו בהודעה הראשונה. לי אין בעיה עם מדינה שבה המשטרה שומרת על הסדרת, עוצרת פושעים, ודואגת למלא את תפקידה. וסליחה, אבל לא הבנתי את הקשר בין ההודעה הראשונה שלך לשניה- בראשונה דיברת על מדינת משטרה, ובשניה דיברת על סגרים, שאותם קובע צה"ל, ולא המשטרה...

מה זה משנה?

הצבא היום נהפך גם לכלי משרת מדיניות, הוא מפנה ישובים, משתתף בפיזור הפגנות, בקיצור, מה ההבדל בנושא ההינתקות בין הצבא למשטרה? אני כתבתי בהודעתי הראשונה, שצה"ל מטיל סגר על היהודים בגוש קטיף, ולעומת זאת במרחק כמה קילומטרים, בעזה, הוא פותח למחבלים את הסגר.... ושאלתי האם מחכים לפיגועים ח"ו??? הבנת?

הצבא תמיד היה כלי משרת מדיניות

הוא זרוע ביצועית של הממשלה... תלמד קצת אזרחות. פותח להם סגר, לא ע"מ שיבצעו פיגועים אלא על מנת שיוכלו לעבוד, לקנות מצרכים- הלו הם אנשים!!! ומה לעשות שיש חלק בעם שמנתהג בצורה בלתי חוקית ושמפנים את האמצעים הקיצוניים ביותר על מנת לעצור אותו- קרי צבא ומשטרה. מה ציפית שיתנו להמוני מתנחבלים לצעוד חופשי אל גוש קטיף? שאם יקרה איזה אירוע חיילי צה"ל יצטרכו לסכן את חייהם להגן על חבורת חוליגנים אידאולוגים? שלח אתה את הילדים שלך לשטחים ונראה אותך ישן בלילה....

freidis23

New member
ממש אבל ממש לא....

ההורים שלי בעבר ויתרו על הבית שלהם בסיני עבור שלום.... כמוהם גכם אני אם הייתי נאלץ לוותר על הבית שלי, זה כואב, קשה, מתסכל - אבל זה משרת אינטרס לאומי.

למעלה