מסירים תוויות פג תוקף מהכבודה?

שמלת תחרה1

Well-known member
מומחה התעופה הגרמני קורד שלנברג אומר כי נוסעים רבים לא תולשים את התוויות והמדבקות מהכבודה, וזה יכול ליצור בעיות ואתגרים משמעותיים. לפי שלנברג, את התוויות יש להוריד לכל המאוחר לפני הטיסה הבאה: "זה עוזר להבטיח ביצוע מיון אמין של המכונה במערכת המטענים בנמלי התעופה. לעומת זאת, אם יהיו כמה ברקודים שונים על המזוודה זה עלול לבלבל את הסורקים ולהוביל לשיבוש המיון".

משתפרת1

Well-known member
מומחה התעופה הגרמני קורד שלנברג אומר כי נוסעים רבים לא תולשים את התוויות והמדבקות מהכבודה, וזה יכול ליצור בעיות ואתגרים משמעותיים. לפי שלנברג, את התוויות יש להוריד לכל המאוחר לפני הטיסה הבאה: "זה עוזר להבטיח ביצוע מיון אמין של המכונה במערכת המטענים בנמלי התעופה. לעומת זאת, אם יהיו כמה ברקודים שונים על המזוודה זה עלול לבלבל את הסורקים ולהוביל לשיבוש המיון".
בהחלט. על התווית יש ברקוד שמשייך אותה ליעד כלשהו. מעדיפה לא לבדוק אם המערכות תמצאנה את הברקוד הנכון בין כמה שעל המזוודה. מיד כשמגיעים למקום הלינה הראשון ופורקים את הכבודה אני מורידה את התוויות ומקלפת מדבקות עם ברקוד.

אבי בן 1231

Well-known member
בהחלט. על התווית יש ברקוד שמשייך אותה ליעד כלשהו. מעדיפה לא לבדוק אם המערכות תמצאנה את הברקוד הנכון בין כמה שעל המזוודה. מיד כשמגיעים למקום הלינה הראשון ופורקים את הכבודה אני מורידה את התוויות ומקלפת מדבקות עם ברקוד.
זה ממש צריך להיות ברור!!!

מקסים 45

Well-known member
בהגיעי למלון, מסיר את התוויות.

Harrington

Well-known member
מנהל
מסיר דרך קבע לפני הטיסה הבאה או לפני החזרת המזוודות למקומן לאחר טיסה. אך זאת רק לגבי התוויות של צוות דיילות הקרקע. את המדבקות שהבטחון מדביק והן מודבקות ממש ולא כלולאה על הידית, בהן אני בדרך כלל לא נוגע.

raya

Well-known member
מסירה באופן קבוע את כל התוויות מהמזוודה כאשר אני מגיעה ליעד (או אפילו בשדה התעופה אחרי קבלת הכבודה), ובחזור הביתה - כנ"ל.

למעלה