מסירת תרומות

מסירת תרומות

אני מאיזור הקריות סודרים לילדים מידות 2-14 מבוגרים -40-44 לנשים וגברים

אני זקוקה לבגדים

החל ממידה 6 ועד מידה 44, למשפחות מחולון (תאומים בני 6), משפחות מפתח תקוה, משפחה מיפו, בגדים למבוגרים נשים וגברים עבור משפחה בטיפולה של איילת ודני. אודה לך אם תשלחי מסר לנירה63, היא הרכזת של איזור הצפון או עם שירלי, כדי לתאם העברת הדברים. תודה רבה.

נירה63

New member
משום מה מגניבה אינה עונה לי...

גם לא במסרים וגם לא כאן בפורום, לא ברור לי למה.

בוקר טוב לכולם

מצטערת שלא עניתי פשוט לא הייתי ליד המחשב בכל מקרה הבגדים עדיין פה ומי שמעוניינת ניתן לפנות אליי במסר ואני אתן טלפון ואשמח אם תבואו לקחת בהקדם עשיתי מיון של בגדים טובים ופחות טובים יש בגדים נהדרים לקטנים וגדולים אז מחכה למסרים שלכם לתיאום מסירה

נירה63

New member
מגניבה בוקר טוב לך.

כתבתי לך וכנראה לא היית כאן. בכל אופן אני זקוקה לדברים למשפחות בחיפה ולמעון בקריות. אודה לך אם תכתבי לי כאן איל להשיג אותך או איך ומהיכן לבוא לקחת את הדברים. תודה נירה.

תגידי מה צריך בקריות

למעון בקריות - מה צריך? איפה ואני אוביל לה? למשפחות בחיפה - תגידי לי מה צריך ואני אכין לך ממוין תעדכני אותי במסר

נירה63

New member
למגניבה ערב טוב.

למעון לנערות בקריות אני בקשר עם העו"ס שם, אם יש לך שמיכות אז תעבירי אל העו"ס שם. לגבי משפחות בחיפה כבר כתבתי לך בפורום כמה וכמה פעמים ומשום מה לא ענית לי על הבקשה כך שאיני מבינה כל כך מה קורה עם הרצון שלך לתרום. אשמח אם תוכלי להעביר אלי בגדים חורף לילדים לנשים ושמיכות לחורף. כמו כן ישנה משפחה חדשה באיזור חיפה שזקוקה דחוף למזון. אודה לך מאוד על שיתוף הפעולה. נירה.

תגובה

תעבירי לי במסר את פרטי העו"ס שאעביר לה שמיכות . משפחות - מזון אין לי בכלל לתת. בגדים תגידי איפה לשים - וכשאני או מישהו באיזור חיפה חשוב בשעות בוקר - בגלל מקום העבודה שלי אז אני ישים לך שתעבירי להם. תכתבי לי כתובת ואני יעביר לך - אם לא שומרת שבת אז אני יכולה בשישי שבת. זהו בינתיים חג שמח

נירה63

New member
למגניבה שלום רב.

קבלתי את המסר מימך. לגבי המתנדב שיש לך להעברת המזון למעון בקריות . לגבי התרומה שיש לך האם תוכלי להעביר את השמיכות לעו"ס במעון בקריות כבר מחר? מודה לך מאוד מראש נירה.

נירה63

New member
למגניבה צהריים טובים.

האם זה מתאפשר לך להעביר אלי את הסוודרים והציוד לתרומה למשפחות בחיפה ולמעון לנערות? תודה מראש נירה.

תעבירי לי במסר את הטל שלה

עו"ס של המרכז לנערות ואני אראה מה לעשות תני לי את הכתובת שלה

נירה63

New member
למתרגשת שלחתי לך חבילה לפני כשבועיי

אם איני טועה החבילה עדיין אצל אולי ואולי לא או שכבר הועבר על ידי ניגונים אליך. מקווה שהדברים יעזרו לך.

מתרגשת

New member
הדברים עבור הילד בן ה-7 שעדיין צריך

דברים נוספים לחורף... תודה רבה קיבלתי.

נירה63

New member
למתרגשת.אני שמחה שקבלת את החבילה ממ

מה עוד הוא צריך? אבדוק אם יש לי אעביר אליך בסוף השבוע.

למעלה