אני יודעת ../images/Emo70.gif אני יודעת../images/Emo70.gif אני יודעת../images/Emo70.gif
הקשיבי הקשיבי יקירה: אתמול (ממש אתמול) הייתי בסופר פארם וחיפשתי בדיוק את אותו המוצר, אממה.... באתי בזמן, יש מוצר מ-ד-ה-י-ם של קרליין (ועכשיו חכי שניונת, אני הולכת לשקיות של אתמול ומעתיקה לך בול את השם כולל הכל, אז חכי פה, אל תזוזי לשום מקום...) חזרתי...... הנה אני מעתיקה (סליחה שאין תמונה, יש לי בעיה טכנית בהעלאת קבצים לפורום) BLUSE EYE MAKE UP REMOVER ------------------------------------ 2- PHASE FORMULA OIL FREE ועכשיו בעברית: מדובר בתכשיר הכיטוב בעולם (יש כזה גם לג'ייד וגם כמה חברות מחו"ל, אבל בתור מתאפרת קבועה, אני מאוד אוהבת את זה של קרליין כי הוא באמת מוריד בצ'יק מסקרה כבדה, כולל מסקרה נגד מים שהיא קשה במיוחד להורדה) ו.... הוא בצבע כחול ויש לו 2 שכבות, זה נראה כמו מים כחולים ושמן תכול שצף מעליו. השימוש הוא פשוט ערבוב קטן לפני ההזלפה על צמר הגפן וממש בצ'יק הכל יורד. אני מכורה למוצר הזה והשוס הגדול : המחיר... ב"רגיל" הוא עולה 89.99 (90 ש"ח נו...) ואתמול (ונראה לי שגם בימים הקרובים) הוא נמכר ב- 24.99 (25 ש"ח), כן, כמעט רבע מחיר. אני קניתי ישר 4 ! המוצר לא מתכלה במהרה, שכן יש צורך בכמה טיפות לכל עין והתחושה לאחר הסרת האיפור היא מצויינת.. בשקט , ככה בשושו אספר לך שבמקצועי (לשעבר) אני מאפרת מקצועית עם הרבה שנות וותק בתחום ואין ממש מוצר שדומה לו באיכות. המוצר של ג'ייד הוא תחליף הולם, וגם ללאנקום יש אבל חליע לאללה המחיר שלהם..אבל הקרליין באמת טוב יותר . אז אוצי רוצי לך לספור פארם הקרוב ותקחי לפחות שניים, כי המחיר הזה הוא שיחוק (הייתי בטוחה שזאת טעות, אבל לא, זה המחיר). אני מבטיחה לך שתהיה מרוצה עד הגג. אחרי שתנסי חזרי וספרי לי מהי דעתך. וחוץ מזה- עשית לי את היום עם השאלה הזאת... איזה פוקס, אה?...
ממש רק אתמול....