מסיר לך ללא אצטון

נחשצפע

New member
מסיר לך ללא אצטון

יש לכן המלצות לאחד כזה שמוריד בקלות ? כל מסיר ללא אצטון שניסיתי לוקח המון זמן להסיר איתו וגם לא מוריד ביסודיות ..ואני מדברת על גוונים בהירים מאד . תודה

סקרמנטה

New member
לייף הורוד. אצלי הוא מסיר בקלות.

איזה ניסית שלא הצליחו לך? את עושה "השרייה" של הצמר-גפן על הציפורניים או שרק מושכת? כי כדאי להמתין לפני המשיכה/ שפשוף. שבת שלום ומבורך! ומועדים לשמחה

נחשצפע

New member
תודה על התשובות :)

האמת רק אתמול קראתי שצריך לעשות "השרייה" ..ועדיין זה לא יורד בקלות (בטח לא כמו אצטון) אנסה שוב.

angell4

New member
יש לשיק ללא אציטון

קניתי אותו בסופר פארם יש בו כמות גדולה של 250 מ"ל והוא בצבע ורוד. עדיין לא יצא לי להשתמש בו אז אין לי מושג איך הוא אבל אני בטוחה שיש פה בנות שהשתמשו ויוכלו להגיד לך

Harlot

New member
ממליצה על זה של אורלי

בבקבוק כחול, הוא מסיר הלק ללא אצטון הטוב ביותר שנתקלתי בו עד כה (לא מזמן היה עליו מבצע בעשרה ש"ח!. הורוד של שיק הוא איום ונורא, מריח זוועה באמת, ולא ממש עושה את העבודה.

נופ ר

New member
אני גם אוהבת אותו

עשיתי בדיקה והסרתי מיד אחת עם מסיר של לייף ומהיד השני עם המסיר של אורלי, ללא ספק המסיר של אורלי הוריד את הלק הרבה יותר מהר ובפחות עבודה מהמסיר של לייף, לקח ובענק הבאסה שזה בקבוקון קטן שאצלי לפחות נגמר ממש מהר.

צונית

New member
../images/Emo207.gif רק רציתי לומר

שלדעתי יש גוונים בעולם שאסור להם להפוך לגווני לקים. (מקולקציית שרק של OPI) הגוון הזה הוא אכן שרקי להפליא אבל הוא פשוט מחריד ברמות שלא ניתן לתאר! הוא אפילו ברמה אחת מעל הלק בצבע קקי שסקראנג'י העלתה בתור בדיחה ב1 באפריל. בעע
ואני מניחה שיש שיחלקו עליי בנושא, אבל אני עומדת איתנה בדעתי.

צונית

New member
מנגד, באותה קולקציה

יש את הסגול פסטלי הכי יפה שראיתי מעודי. מה שאומר שבכל רע יש מצב למצוא גם טוב.

למעלה