מסך הזהב
+

בום עלייך אח שלי

איזה פורום מסריח יש פה אווירה חרבנה אני אוהב אווירה טשטש בוום עלייך בוום עלייך בוום עלייך בוום עלייך בוום עלייך בוום עלייך בוום עלייך בוום עלייך בוום עלייך בוום עלייך בוום עלייך

Prizaav

New member
קמתי בבוקר לאי צדק!!!../images/Emo14.gif

אתמול לא יכלתי לצפות במסך הזהב ובלילה הלכתי לישון בתקווה שאני קמה ורואה שהיכל התרבות לוקחת בגדול!!!
אני עדיין לא יודעת כלום רק ראיתי שכתוב על ארץ נהדרת והבנתי שהם לקחו תגידו אתם לא חושבים שארץ נהדרת כבר טחנו ת'ראש והם כבר לא מצליחים להעלות חיוך אפילו!!!
משעממים בטרוף נמאס מהחיקוי של שרון נמאס ממופז וחלי הזאת כמה אפשר לצחוק מאותו דבר.
היכל התרבות אתם מספר 1 מצחיקים בגדול אחלה כשרונות אני כבר התאהבתי

../images/Emo182.gifסופ"ש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים../images/Emo182.gif

המתמודד המנצח בתכנית "מת להיות" יענה על שאלותיכם בפורום התכנית, הערב בשעה 21:10 שרשרו שאלות עכשיו בפורום מת להיות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1335&msgid=67328081
הפורום הרשמי של להקת דיימנדZ מחלק לכם את הסינגל החדש של הבנות: "הלב שלי נשבר", שהולך להיות הלהיט הבא. הקליקו כאן לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1116&msgid=67342922

Prizaav

New member
מה קרה מותק תי תי תי../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

תגובות לטקס מסך הזהב שיתקיים כבר

אני אישית חושב שהגיע לארץ נהדרת את תוכנית הבידור אבל חבר'ה תוכנית השנה? מה יש לכם להגיד על זה? דרור נובלמן אני מחפש להגיד לך שאני מאוכזב שטלנובלה בע''מ לא זכתה בסדרה יומית משהו פה לא נראה לי

ומה יהיה כש....

רננה חליל ג'באר וכל אלה גם יימאסו??? חוץ מזה שאני ממש לא מתפלא שארץ נהדרת לקחו. 11 פרקים לא מספיקים כדי להכנס לתודעה של הציבור כמו ארץ נהדרת... שנה הבאה אולי...

CrazyYoYo

New member
מגיע להם דווקא

הם עושים עבודה מצויינת.. כל פרק שלהם קורע מצחוק, כל פעם מחדש

atalia1234

New member
תגובה..

אני חושבת שאתה צודק ... אני בכלל לא רואה ארץ נהדרת וזה גם לא מעניין אותי.... בכל זאת אני לא חושבת שארץ נהדרת הייתה צריכה לזכות בכלל....

../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifמסר חשוב לאומה../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

אה ושדעו שפגשתי את השלישיה יש תמונות בבלוג שלי פההה

קמילעעע

New member
מה?!?!?!?פגשת את ציווןןן!?!?!?!?!?!

האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא! *מקנאה בך קנאת מוות*

קמילה!

גם בלוג יפה בטירוף! וגם סיכום נהדר! לא יכלו לסכם את זה יותר טוב. גם המוסיקה חמודה...

למעלה