מסך נכבה

olin38

New member
היי, יש לי מחשב שולחני לאחרונה המסך עושה כיבוי תוך כדי עבודה ואז אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המסך והוא חוזר לדלוק לא יותר מדקה וחוזר חלילה, השאלה שלי איך אוכל לדעת אם זה כרטיס מסך או המסך או אולי משהו אחר ?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
היי, יש לי מחשב שולחני לאחרונה המסך עושה כיבוי תוך כדי עבודה ואז אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המסך והוא חוזר לדלוק לא יותר מדקה וחוזר חלילה, השאלה שלי איך אוכל לדעת אם זה כרטיס מסך או המסך או אולי משהו אחר ?
היה לי מסך סמסונג עם בעיה דומה. לעתים הוא גם "הבהב". הבעיה הייתה כמובן במסך.
איך בודקים? אין הרבה ברירות. מחברים מסך אחר לניסיון.
או שלוקחים את המחשב לחבר ומתחברים אצלו, או ששואלים מחבר מסך "רזרבי" לניסיון.
רוב הסיכויים שהבעיה היא במסך.
אבל לפני הכל.... כן כדאי לנתק ולחבר מחדש את כבלי המסך. חיבור שקיבל קורוזיה עלול לזייף. גם זה כבר קרה לי.

רוב הזמן נח

Well-known member
היה לי מסך סמסונג עם בעיה דומה. לעתים הוא גם "הבהב". הבעיה הייתה כמובן במסך.
איך בודקים? אין הרבה ברירות. מחברים מסך אחר לניסיון.
או שלוקחים את המחשב לחבר ומתחברים אצלו, או ששואלים מחבר מסך "רזרבי" לניסיון.
רוב הסיכויים שהבעיה היא במסך.
אבל לפני הכל.... כן כדאי לנתק ולחבר מחדש את כבלי המסך. חיבור שקיבל קורוזיה עלול לזייף. גם זה כבר קרה לי.
היום זה לא כמו פעם. המסך של הטלויזיה הוא כמו מסך מחשב. אז אפשר לחבר שם ולבדוק. אלא אם כן הוא עדיין עם מסך ישן שמן, או שאין לו טלויזיה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
היום זה לא כמו פעם. המסך של הטלויזיה הוא כמו מסך מחשב. אז אפשר לחבר שם ולבדוק. אלא אם כן הוא עדיין עם מסך ישן שמן, או שאין לו טלויזיה.
ברור. בעיקרון אתה צודק, ואפילו אצלי, אני משתמש בטלוויזיה 32 FHD די ישנה כצג למחשב באמצעות כבל HDMI. אז אני נהנה מתמונה גדולה יחסית, באיכות סבירה למדיי. אבל אם המסך הוא גדול, אתה תיאלץ להתחיל לגרור את עמדת המחשב לסלון, כדי להתחבר? לא הכי כיף וגם לא כל אחד יידע לבצע את הנדרש. אז נכון. ברמת העיקרון זה אפשרי, אך כפי שאתה רואה, אפילו לא ניסיתי להציע זאת.

arseny92

Well-known member
מנהל
לא שאני יודע על מה אתה מדבר... אבל כדי לבדוק האם התקלה היא במחשב או במסך, החיבור צריך להיות חיבור ישיר בין המחשב למסך.
הכוונה לעונג ואי הנוחות של לגרור מחשנ נייח לסלון בכדי לחברו שם.. יש פתרונות אלחוטיים במידה וכרטיס המסך והויפי תומך במירקאסט

1677614197768.png

נערך לאחרונה ב:
למעלה