מסך סמסונג חדש עם פקסל זוהר - סמליין מסרבים להחליף

EB10000

New member
מסך סמסונג חדש עם פקסל זוהר - סמליין מסרבים להחליף

שלום

אח של אשתי רכש ממחסני חשמל מסך סמסונג 55 מדגם NU8000. בהצגת רקע שחור יש נקודה זוהרת לבנה שנראת כמו מקבץ של 3 פקסלים פגומים.

אחרי כמה ימים של מרדף אחר שירות סמליין (שהתברר כשירות של חברה בשם אלקטרוניקס פרו) נשלח טכנאי שהסתכל על המסך בהצגת תכני טלויזיה ואמר שהכל תקין. כאשר הראינו לו את הנקוה במסך שחור אמר שאין זו תקלה מבחינתו כי מדובר בפחות מ 5 פקסלים ובתופעה שאינה מפריעה לצפיה רגילה...

מה לעאזאזל? כרגע הם מנסים להפעיל לחץ על החנות מחסני חשמל להחליף את המסך או לבטל עסקה.

האם יש כאן עילה לתביעה משפטית? האם כדאי להתקשר לחברת האשראי ולבקש ביטול עסקה ובו זמנית לקחת את המסך לחנות ולהשאיר אותו שם?

מה אפשר לעשות?

תודה

רוב הזמן נח

Well-known member
זה בכללי אומר שהמסך מהזולים ללא ביקורת איכות

מזכיר בעיה במצלמות קומפקטיות במחירים הזולים.
&nbsp
&nbsp

EB10000

New member
טוב לאחר איומים בתביעות, החנות הסכימה להחליף את המסך

או לבטל את העסקה. הם החליטו להחליף. אז כרגע ממתינים שיגיע מסך חלופי בשבוע הבא... מקווה שהוא יהיה תקין. בכל מקרה, אכן לפי מדניות אחריות סמליין, עד 5 פקסלים ובתנאי שהם מקובצים במרכז המסך, אין אחריות על פקסלים שרופים... כדאי מאד לקחת את זה בחשבון..

EB10000

New member
זו טלויזיה 55 מסדרה חדשה 2018

NU8000 קבלה הרבה ביקורות טובות.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה מוזר. בטלויזיות עוד לא נתקלתי בבעיית פקסלים כלשהי

רק במצלמות קומפקטיות במחירים הכי זולים שיש. אגב, את הבעיה במצלמות האלה רואים במסך גדול ולא תמיד במסך הקטן במצלמה. ככה שאם גם למסך עצמו היתה בעיה הייתי מבחין בזה גם.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אילו למדת מעט על נותן השירות של החברה הזו, סביר שהיית בורח
מהם כמו מאש... כנס לפורום הכחול, ורשום ב"חיפוש" את שמו של נותן השירות שהזכרת.
סביר שתבין על מה אני מדבר.
אז... גם עם ח.י. נכתבו דברים לא הכי.... אבל יש להם סידרה טובה שכתבתי עליה בעבר. נסה להחליף לזו אלא ל..... https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=990467.

ronengeles

New member
האמת, היה לי סיפור זהה איתם עם הדגם הקודם

MU9000
שבוע וחצי אחרי ההתקנה הופיע פיקסל זוהר.
ראו אותו בצורה בולטת כשהתמונה היתה בהירה (דשא של מגרש כדורגל למשל) והוא דיי נעלם כשהתמונה היתה כהה.
כמה ימים אחרי שהנציג שלהם היה כאן, התקשרו אלי והודיעו לי שהם מוכנים להחליף את הטלויזיה לדגם החדש NU8000 ללא שום עלות נוספת.
בסוף בחרתי לשדרג ל Q7FN החדשה בתוספת תשלום (עדייו יותר זול מהמחיר בחנויות).
יכול להיות שהיחס היה שונה בגלל שהוספתי אחריות ל 6 שנים (בסכום מכובד) על הטלויזיה המקורית.

למעלה