מסך פאלם הפסיק להגיב למגע הסטיילוס

bobcat

New member
מסך פאלם הפסיק להגיב למגע הסטיילוס

רק 7 הכפתורים הפיזיים מגיבים: כיבוי והדלקה (למעלה בצד ימין), לוח שנה, ספר טלפונים, Note, גלילה למעלה, גלילה למטה, To Do
אינני מצליח לבצע סינכרון מהפאלם לדסקטופ, ומקבל הודעת שגיאה.
איך אני מחלץ מהפאלם קובץ של Memo Pad שרשמתי בו דברים שאני צריך?
הדגם הוא 505
תודה לעונים.

AYELET1

New member
נסה לסנכרן עם מחשב אחר

בפרט כזה עם מערכת הפעלה XP ומטה
או אפילו עם אובונטו (ניתן להפעיל מערכת כזו בעזרת דיסק ללא התקנה במחשב עצמו)

bobcat

New member
סינכרנתי במחשב הנוכחי

גם עם XP וגם עם אובונטו.
לא זכרתי את שם היוזר, ורשמתי סתם שם יוזר בדסקטופ.
האם משום כך לא היתה העברת מידע?
למיטב זכרוני, פאלם505 לא היה מוכוון ליוזר מסויים, והסתנכרן עם כל מה שמתחבר אליו.

Ariyeh1

New member
מכשירי Palm

תמיד הזדהו מול המחשב העזרת שם משתמש (Username). עד כמה שזכור לי אם התקנת את Palm Desktop במחשב אחר גם עם בזמן ההתקנה הכנסת User שאינו זה של המכשיר שלך, בזמן הסנכרון המכשיר היה אמור להזדהות מול PAlm Desktop עם שם המשתמש שלו ולבקש לסנכרן איתו.
אם מותקנת תוכנת עברית כלשהי במכשיר ניתן דרכה למצוא את שם המשתמש של ה-Palm

bobcat

New member
חיברתי למחשב אחר

וכשאני לוחץ על כפתור הסנכרון בעריסה, לא קורה כלום. תוכנת הדסקטופ קופאת, וכך גם תוכנת הסנכרון. זה קרה גם במחשב הקודם. אין שום הודעת שגיאה או הודעה על יוזר לא נכון.
ידוע לי שאם אעשה Hard reset, הקובץ שאני מחפש - יימחק.
קראתי בספר של הראל שקיבלתי עם המכשיר, ולא מצאתי שם משהו מועיל.
שמתי את המכשיר בפריזר, אולי זה יעזור.
האם חברת הראל עדיין קיימת?

Ariyeh1

New member
אם לא קיבלת תגובה בכלל

המשמעות היא שאין קשר בין המחשב למכשיר (יש להניח שזו גם הודעת השגיאה שקיבלת). נסם להיחליף את כבל הסנכרון/עריסה וגם לבצע איפוס רך למכשיר.
לא ברור לי הנושא של הכנסת המכשיר לפריזר.... חברת הראל כיבואנית ומרכז תמיכה ב-Palm כבר לא קיימת (לא בפורמט שציינתי). ובנוסף המכשיר שלך גם ישן מאד אפילו לא שווה לתקן. האם ניסית להגיע אל יישום הסנכרון במכשיר ולסנכרן משם?

bobcat

New member
תתפלא, הפריזר עזר

כמובן לא היה צורך להחליף את כבל הסנכרון, כי כשניתקתי את המכשיר מהעריסה (אחרי שלא הגיב) קיבלתי הודעה ע"ג המכשיר שהוא לא מחובר...

bobcat

New member
וכך הגעתי אל הקובץ

אחרי שאסיים, אעשה Hard Reset ואפרסם באגורה.
המכשיר הוא אגב 515, במצב חיצוני שמור היטב, עם כיסוי עור, סטיילוס שחור, 2 דיסקים של פאלם, דיסקט עברית וספר הדרכה בעברית של הראל.

למעלה