מסך שחור לאחר ריסט בפאלם TX

Gvido Zivers

New member
מסך שחור לאחר ריסט בפאלם TX

יש לי בעייה עם הפאלם TX שלי. לאחר כל ריסט הוא לא מתאחת מחדש, אלא המסך הופך לשחור ולא נדלק יותר. אבל נראה שהוא עובד, כי תוך יממה במצב הזה הסוללה שלו מתרוקנת. כאשר אני שם אותו בהטענה הוא נדלק, אבל לאחר הריסט הראשון זה קורה שוב. יש לי חשש שזו בעיית חומרה ויש משהו שתוקע אותו. זה גם לא נותן לי לעשות לו HARD RESET, כיוון שלאחר הריסט אני מקבל מסך שחור וצריך לחכות עד שהסוללה שלו תתרוקן, כדי להדליק אותו מחדש. האם מישהו נתקל בבעיה? מה ניתן לעשות? איך עוד אני יכול לעשות לו HARD RESET.

bboaz3

New member
ראשית תנסה איפוס חם

זאת אומרת תלחץ על הריסט ובו בזמן תלחץ על הנווט העליון ואל תרפה מן הלחיצה עד שתראה את מסך המאפיינים של הפאלם באנגלית. אם הצלחת סימן שיש איזשהי תוכנה צד ג שמפריעה ופשוט תתחיל למחוק תוכנות וכו'. אם לא הולך לדעתי תנסה להתקין לו רום חדש יש אחד כזה באתר www.mypalm.co.il חפש אותו שם ופשוט תתקין כי אין לך מה להפסיד ובפרט שהתקנתי אותו על הTX שלי והוא עובד מצויין. אין בזה כ''כ סיכון. ואם גם זה לא הולך שלח אותו להראל. בהצלחה.

Gvido Zivers

New member
היכן אני מוריד את ה ROM?

דפדפתי באתר שנתת ולא מצאתי. אם אפשר להפנות אותי למדריכים להתקנת ROM חדש, אני אודה מאוד.

Gvido Zivers

New member
אין לו כבר אחריות

לכן הכל על אחריותי האישית :) ואם אני אקבל מדריך לעשות זאת, אני אסתדר.

AYELET1

New member
התקנת ROM עלולה להשאירך עם משקולת חסרת

תועלת (כפאלם...) ביד !!! קח את בחשבון לפני ביצוע פעולה כזו! ולבועז- אל תיתן עצות, שעלולות להתברר כקטלניות בנסיבות מסויימות, ללא האזהרות המתאימות!

boazj

New member
מה היתרונות לש ה BIOS החדש ?

יהיו לי פחות reset-ים אם אתקין אותו

bboaz3

New member
לא צריך להבהל

התקנת הרום המוצעת פעולתה פשוטה ביותר ואצלי הצליחה ללא שהיו כלל בעיות עם המכשיר. והחשבון הוא פשוט- שינסה ואם לא הצליח במילא יצטרך לשלוח את המכשיר ושם מן הסתמא יעדכנו לו ---רום. נא לא לשכוח שיש לו מכשיר שחורררר..... עד מתי? רק שברור שחייבים ללכת עם ההוראות ולא לעשות שטויות. והרי לך הקישור

bboaz3

New member
ואני חוזר שנית

חשוב ביותר ללכת בדיוק עם ההוראות ואם משהו לא מובן אפילו ספק לא מובן צריך לשאול ולא לבצע שום דברר עד שהכל ברור בהצלחה!

AYELET1

New member
אצלך היא הצליחה, לא אצל כולם!!! זו פעולה עם ס

סיכון בצידה

bboaz3

New member
אתבע אותכם

בבי''ד משמעתי של הפורום.אין לו מה להפסיד!!!!!!!!

Gvido Zivers

New member
אין מה להפסיד

לקחתי את הפאלם למעבדה ואמרו שהם לא יכולים לתקן והציעו לשלוח לחו"ל ולהחליף לחדש ב 1500 ש"ח. לא נראה לי כרגע הגיוני לשלום 1500 ש"ח, לכן אני אנסה הכל לפני שאחליט להוציא סכום כזה.

dubia

New member
מסך שחור בTX

לא מכיר TX אך ב VX שלי היתה אותה בעיה וכפתור הכהה בהיר של צבע המסך היה תפוס. אם יש כפתור כזה זה הפתרון. דובי

bboaz3

New member
נכון

יתכן שאחד הכפתורים תפוס צריך לנסות לשחרר אותו ומקוה שזאת הבעיה

למעלה