מסך 29 - האולטימטיבי למשחקים

alono73

New member
מסך 29 - האולטימטיבי למשחקים

למכירה מסך ניורון 29 אינץ SVGA בן שנה עם רמקולים בצדדים (מתחבר לכרטיס קול) קלאסי לדיוידי ומשחקים מחיר מבוקש: 3000 ש"ח גמיש טל´: 058335089

zyoyo

New member
מסך 29?

אתה רציני?!, לא התבלבלת? 29 או 19 תכתוב תשובה

alono73

New member
ל- zyoyo - לא התבלבלתי

אני יודע מה יש לי...תתקשר אם זה מעניין אותך לטלפון שציינתי למעלה

zyoyo

New member
ואהו בנאדם!!!!!!!!!!!

נשמע מדהים אבל זה לא בשבילי תודה על ההקשבה למה לך למכור כזה דבר פצצה נ.ב. sorry על ההפרעה ביי ובהצלחה במכירה ביי zyoyo

alono73

New member
רציני לחלוטין - מעוניין??

אם אתה רוצה לראות את המוניטור הזה גש לחנות "ניורון סטור" הקרובה לביתך, שם ישמחו למכור לך אותו בערך ב-4500 ש"ח. אם אתה רוצה ממני תתקשר לטלפון שלי: 058335089

liranon

New member
אני ראיתי אותו מדהים פשוט מדהים

אם ראיתם את ההודעה תגיבו טוב כי אני חדש פה בפורום תודה רבה!!!

נ ד ב 19

New member
מסך 29 אינץ לא מומלץ...

בעיקר בגלל הגודל ואם אתה יושב קרוב למחשב זה עלול להרוס לך תעיינים המקסימום הממולץ הוא מסץ 19 אינץ..וגם המחיר נראה לי קצת יקר..עוד שבמחיר כזה ניתן למצוא מחשב בסביבות פנטיום 1000...

alono73

New member
לנדב וכל מי שמתלבט

מובן שמול המסך הזה לא יושבים במרחק 20 ס"מ כמו שבסוני פלייסטיישן לא משחקים ממרחק קצר כל כך בטלויזיה גדולה. יושבים על השטיח או הכורסא במרחק טוב ונהנים מגלישה או ממשחק בכיף. עם חיבור לכרטיס מסך מתאים המסך משמש גם כטלויזיה וכמקור לוידאו (אצלי הוא אגב פועל כך) ולגבי המחיר - חדש ברשת "ניורון סטור" עולה כ-4400 ש"ח (אגב, יש להם בחלק מהסניפים גם 38 אינץ, במחיר 7800 ש"ח, אם כבר עסקנו בגודל) ככה ש-3000 ש"ח או פחות מזה לא נראה לי מופרז למסך בן שנה בסה"כ...

למעלה