מסכות "נגד קורונה" יעילות כמו מסכות פורים נגד קורונה, דהיינו בכלל לא.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
המסיכות אכן אינן צפופות מספיק למסוגלות לעצור את הנגיף מלחדור דרכן
אבל במידה והחובש אותן הוא חולה קורונה אז הן מונעות את הרסס שמותז בעת דיבור/התעטשות/שירה/מציצת זין וכדו'...
זה אותו רסס שהנגיף תופס עליו טרמפ כדי לעבור לבית גידול נוסף וכך בעצם הוא מתרבה ומתפשט.
אבל אתה תמשיך להכחיש ממניעים נסתרים שרק האל הטוב יודע מה מסתתר מאחוריהם
אולי כדי לנסות לשכנע אחרים שלא לחבוש מסיכות
בעוד שלדעתי אתה כלפי עצמך חובש שכבה של שתי מסיכות.

נערך לאחרונה ב:

SupermanZW

Well-known member
המסיכות אכן אינן צפופות מספיק למסוגלות לעצור את הנגיף מלחדור דרכן
אבל במידה והחובש אותן הוא חולה קורונה אז הן מונעות את הרסס שמותז בעת דיבור/התעטשות/שירה/מציצת זין וכדו'...
זה אותו רסס שהנגיף תופס עליו טרמפ כדי לעבור לבית גידול נוסף וכך בעצם הוא מתרבה ומתפשט.
אבל אתה תמשיך להכחיש ממניעים נסתרים שרק האל הטוב יודע מה מסתתר מאחוריהם
אולי כדי לנסות לשכנע אחרים שלא לחבוש מסיכות
בעוד שלדעתי אתה כלפי עצמך חובש שכבה של שתי מסיכות.
אני יודע שאתה לא מאמין לי, אבל אני לא חובש מסכה כלל ואני משוכנע ב100% שאינה מועילה.

SupermanZW

Well-known member
|כן|תשמור על הבריאות שלך, חביבי. |4U|
אני עושה מה שאני יכול. חזרתי לאחרונה לאימונים אינטנסיבים בחדר כושר אחרי הפסקה מסוימת מכיוון שזה מחזק את המערכת החיסונית. אני מקפיד מתחילת המגפה לנסוע לפחות פעם בשבוע למקום מרוחק (כל פעם מקום אחר) עם הרבה עצים וכמה שפחות אנשים כדי לנשום אוויר נקי עם ריכוז חמצן גבוה. אני לוקח תוספי תזונה של ויטמינים C ו-D כדי לחזק את המערכת החיסונית וגם אומגה 3 כדי להוריד את הכולסטרול הרע ולהעלות את הכולסטרול הטוב. אני מקווה שזה מספיק. אני לא בטוח שזה מספיק, אבל זה מה שאני יכול. לצערי אני בקבוצת סיכון בגלל שחליתי באנדוקרדיטיס אבל זה מה יש, אז אני מתמודד.

נערך לאחרונה ב:
למעלה