מסכות, רעשנים..../images/Emo149.gif העדכון השבועי
כן אנשים! עדכון שבועי אחרי פגרה ממש ארוכה...
חדש בפורום!
-----------
מאמרים!
הטור החדש של קשת עלה למאמרים.
המאמר: 'על שרשורים, חוקים ומה שביניהם...' עודכן! יותר צבע, נוספו ושונו דברים.
וכמובן- העדכון השבועי הקודם נכנס למאמר העדכונים השבועיים.
גלריות!
לגלריה 'התאומות אולסן- כי דברים טובים באים בזוגות...' נוספו 3 לוגואים חדשים: - צ'וצ'י גירל הכינה לוגו ממש יפה שנוסף. - ועוד אחד של צ'וצ'י גירל! - עוד לוגו יפה הכינה קמי ופלי לנצח! תודה לכן!
סקר!
עלה סקר חדש, והתוצאות של הסקר הקודם מצורפות כאן [קארין, לשיפוטף ושיקולך
]. ובקשר לסקר החדש- תענו בכנות.
עמוד הקהילה
עמוד הקהילה עודכן אחרי הרבה זמן שלא...
למה לא הייתי בפורום?
אז קודם כל, הייתי. זה שאני לא כותב, לא אומר שאני לא קורא/כותב/משרשר. לא נטשתי, ממש לא.
החלטתי שאני לוקח הפסקה מלכתוב הודעות. למה?
אנשים, אני ממש משקיע בעדכונים השבועיים, ובמיוחד בחלק הזה שאתם קוראים עכשיו, שנמצא בד"כ בכל עדכון שבועי, והוא בעצם מדבר על עניינים שאפשר לשפר בפורום [הודעות
, משחקים, יותר דיונים וכו']. חבל, באמת חבל שאתם פשוט שמים פס על זה. שלא תבינו אותי לא נכון- אני לא בא לומר שמה שאני אומר אתם עושים. יש לי הרגשה שאתם רק קוראים, ולא מיישמים- ותאמינו לי שזה בשביל הפורום- משמע גם בשבילכם!
הפורום במשבר. פייס איט. לפי איך שאני רואה את זה, זה בגלל כמה סיבות: - יותר משחקים, פחות דיונים. לאנשים אין חשק להשתתף כבר בכל המשחקים האלה, יותר מדי! - הודעות אוף. סבבה, אחלה, כל עוד יש קו אדום. 1-3 הודעות אוף בעמוד זה בסדר. אבל לא שרוב הפורום ככה...
- 'הודעות אייקונים'. משחקים על אייקונים וכל מיני כאלה. אם תשאלו אותי- זה די מוזר. אלה רק אייקונים! תשתמשו בהם בהודעות, למה סתם לעשות מהם משחקים [מוזרים]?
- תראו, אני לא יכול לכוון כל משתמש חדש למאמר השרשורים וכו', ויהיה ממש נחמד אם קצת תעזרו לי... אתם רואים מישהו שלא ממש יודע את החוקים- אל תאשימו, תעזרו, תפנו, תדריכו. אני לא יכול לבד, מצטער. בואו ניקח את עצמנו בידיים, ונחזיר את הפורום לשגרה!
וזה אומר שכל אחד לוחץ עכשיו על הוספת הודעה חדשה וכותב דיון, גם אם משהו לא עולה לראש- חושבים!
מקווה שאת זה כן נצליח ליישם.
------------
חדש מהתאומות!
חבילת יומולדת [צלחות, כוסות] מסדרת "מרי קייט ואשלי בפעולה" יוצאת באפריל. תעלה 8.88$.
לסרט החדש של התאומות יהיה תקציב של 40 מיליון דולר! על הסרט הקודם הייתה השקעה של 17 מיליון דולר! צופים לסרט הצלחה גדולה. נקווה.
שמועות בקשר לסרט החדש של התאומות. הוא ייקרא 'The Challenge' ויצולם בקארבו סאן לוקאס. אם זה נכון- הוא ייצא המרץ או אפריל, כך אומרים.
מידע לא רשמי הגיע על סדרת ספרים חדשה בסגנון 'Sweet 16' שתצא ביולי. בינתיים הכל מושגדר כשמועות.
ה-DVD וקלטות הוידאו של הסדרה 'מזל תאומות' מספרים 3 ו-4 יצאו לחנויות ב-6 למרץ. [להזכירכם, כבר יצאו הקלטות של סדרה 1 ו-2].
בקרוב יצאו DVD וקלטות של מרי קייט ואשלי בפעולה [סטייל 'מזל תאומות'].
יצאו מברשות לשיער של מרי קייט ואשלי!
ב-9 למרץ היה מרתון ענק בערוץ ABC Family של מרי קייט ואשלי עם המון סרטים שלהם כולל את 'כשברומא'! ברוכים הבאים- לכל החדשים שלא יצא לי להגיד להם.
חג פורים שמח לכולם!
עד כאן.
כן אנשים! עדכון שבועי אחרי פגרה ממש ארוכה...