מסכמים את 2007!

iqiqiq

New member
מסכמים את 2007!

טוב אז עוד מעט מגיע אלינו שנת 2008 ואני הייתי רוצה שכל אחד ירשום דבר אחד שהוא רוצה לשכוח ודבר אחת שהוא לעולם לא ישכח השנה אזז מה היה לנו השנה??(חוץ דניאל? והזוכה של עונה 9 שאני מת עלייה)??

iqiqiq

New member
דרך אגב שנה טובה!!!../images/Emo24.gif

מדניאל!!!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif 2 דברים שאני רוצה לשכוח

שקשורים לANTM *הזכייה המחורבנת של זוכת עונה 9. *'הטופ מודל הבא'.אלוהים,עזור לי לשכוח.

NP16

New member
../images/Emo45.gifעל השני. אני מניח שגם על הראשון ../images/Emo10.gif

אני לא מכיר אבל לרוב אני מסכים איתך.

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אההההההההההההההההההההההההה א=====ל=========ו=======ה========י=========תתתתתתת כפרעלייייייייהההההההההההההההההההההה התמונההה ע===ו===נההה על השאלהההההה כאילו דאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.. הדבר הכי מושלםםםםםםםםםם שזהההה ההנאהההההההה הכייי גדולה שאי פעםםם הייתייי לי מהטופפפפפפ מודלל+מטיירההההההההה היהה הזכייה שלהה פשוט סגידהההההההה... אלוהייייתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ואיך שהיא בכתהההה+נראתההה+דיברה+ניצחההההההההה בצורההה הכי אלוהיייתתתת אני בחייםםםםםםם לא ישככחחח לננננצחחחחחחחח הדברר הכי זוועה שקרה לANTM השנה נקראתתתתתתת במילההה אחת עונההההההה 7 איכססססססס פשוטטט שיא הזוועההה אי פעםםםםםם מהאודישןןן הראשון ידעתיי שיהיה פאתט וכל פרק מראה לי את זה אבלללללללל עונה 7 יכולה לקפוץ+לחפשותיי בסיבווווווובבב כי שום דברר לא יהרווס תסגידהה של דניאלללל+ניקווולליי לעולםםםםםם

Manga136

New member
אוקיי... ../images/Emo142.gif

לשכוח: את זוכת העונה ה-9 הזוועתית. לזכור: הפרק הראשון של טופ מודל שראיתי אי פעם (עונה 8 פרק 1).

JoNy Boi

New member
למה אתה מבואס מ-9? *ספויילר*

כי הדיחו את כל הגברים? אם זה היה תלוי בך ג'אנט היה זוכה!!

חאלס../images/Emo46.gif ../images/Emo58.gif

בחורה עם שיער קצר לא אומר שהיא גברית. נינט עשתה קרחת, אז רגע, היא גבר עכשיו? לא! יש מליון בחורות יפות עם קצת ואיווה דוגמא טובה לכך..

JoNy Boi

New member
../images/Emo58.gifאבל משהו בהבעה שלה!!!!!!!!!!!

טוב אז לא כל השיער קצר גבריות (מגאן, שרה עונה 9) אבל אווה לסבית וזאת עובדה שהיא גברית וג'אנט? נשבע לך כל פורום שהראתי את התמונה הכללית של הבנות כולם אמרו איזה גברית השנייה הכי ימנית ועל שאנטל ומילה אמרו איזה מהממות תראי איזה פרצוף של גבר ------------------------>

הדישן

New member
../images/Emo58.gif

אזיה שטויות ג'אנט מדהימה ובכלל לא גברית למרות שיש גם גבריות מהממות ג'אנט ממש ממש נשית וקלאסית ואם כל הנשים אם שיער קצר הן "גבריות" תסביר נטלי פורטמן? נינט? אן הייש?

JoNy Boi

New member
כמה שטויות בהודעה אחת..|ספויילר|

ג'אנט הבעה מעוותת איך אפשר להשוות לנינט היופי המושלם פשוט מהממת ותפסיק לבלבל במוח טוב!!

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אני מבואס בגלל סליישה מן הסתם. ואני מעדיף להתעלם ממה שאמרת על ג'אנט

Black Jane

New member
../images/Emo2.gifאיזה תמונה יפה של דניאל!

ואמרתם הרבה, אני רק אוסיף ש... שתהיה לכולנו שנה טובה

למעלה