שירים: U2 -Sweetest Thing (שמעתי פעמיים, פעם ביוזמתי ופעם ביוזמת קיוסק שהייתי בו)שיר/ שירים שליוו אותי השבוע:
משהו טוב שקרה לי השבוע:
משהו פחות טוב שעבר עליי השבוע:
מאכל:
תוכנית/ סרט:
מה יצפה/ יחכה לי בשבוע הבא:
האמת שמאז שבוע שעבר זה נרגע המחשבות לעזוב. למה חשבתי כך? כי אני לא באמת נהנה ואוהב את העבודה הזאת אך מכיוון שאוהבים אותי ונותנים לי תנאים טובים יחסית, אני החלטתי להישאר.למה חושב לעזוב
עבודה
גם השירים החדשים
אהבתי מאוד.ואתה חוץ מזה מה עוד אהבת
אני פחות אהבתי דווקא מרגול ואתה?האמת שמאז שבוע שעבר זה נרגע המחשבות לעזוב. למה חשבתי כך? כי אני לא באמת נהנה ואוהב את העבודה הזאת אך מכיוון שאוהבים אותי ונותנים לי תנאים טובים יחסית, אני החלטתי להישאר.
שמח שאהבת את השירים החדשים. אהבתי גם את החדש של ליאור נרקיס שנקרא "נגמר", עממיה- שחר טבוך ומרגלית צנעני ותכף אשמע את החדש של אייל גולן שיצא היום בבוקר ונקרא "שוב אני בדד"
שיר חמוד, לא מדהים אבל נהניתי ממנו ובכלל אני אוהב את מרגול כזמרתאני פחות אהבתי דווקא מרגול ואתה?
החדש של מירי מושלם, איפה הוא ממוקם אצלך בין שלל השירים שלה? טופ 20? כי אמרת שהוא בין הגדולים שלהגם מירי מסיקה החדש
אלוהי איל גולן
עשה:יצאתי לטיול הפעם זה בקטנה לא משהו גדול , רק לתל אביב והיינו בנמל יפו.בסדר שכזה לא מובן מאליו בימים אלו.
לא היה פחות ממש: כרגיל חם שמטיילים אין בזה חדש לא היה נורא .קצת קשי הרדמות. לא נורא גם מאוד סך הכול די חולף.
מאכל:אושפלו אורז עם בשר .
תוכנית בואו לאכול איתי אין חדש ראיתי האח לייב.
בשבוע הבא בחופש לא יותר .מדי ככה במנוחה שלי ובפינה שלי יש קצת סידורים חוגים לא ממש משעמם.לא יותר מדי לצאת מהבחינה הזאת.
כרגע הוא מטפס הייתי עשר כזה.החדש של מירי מושלם, איפה הוא ממוקם אצלך בין שלל השירים שלה? טופ 20? כי אמרת שהוא בין הגדולים שלה
אלוהיי שיר מדהים גם של אייל
יפה שיצאת לטיול ומקווה שנהנית. בתקופה כזאת זה יפה מאד טיול בתל אביב
אורז עם בשר טעים
תהני בחופש!
אני משער שבטופ 40 בטוח מצוי אצלי. אני מאוהב בהרבה מאד מהשירים שלה אז זה קשה לדרגכרגע הוא מטפס הייתי עשר כזה.
עוד לא מיקמתי יש מצב שהוא יהיה גבוה.
ואצלך נמוך מכך
איך העברת תשעה באב האם צמת אם בסדר לשאולאני משער שבטופ 40 בטוח מצוי אצלי. אני מאוהב בהרבה מאד מהשירים שלה אז זה קשה לדרג
עבדתי 7 שעות כרגיל. ולא, אני לא צם. לא מאמין בתענית ובצום כי אנשים זוכרים את הרגע שצריך לצום ולא שכל השנה צריך לאהוב ולא לשנואאיך העברת תשעה באב האם צמת אם בסדר לשאול
חבל בעיני שדהוא רק טופ 40.אני משער שבטופ 40 בטוח מצוי אצלי. אני מאוהב בהרבה מאד מהשירים שלה אז זה קשה לדרג
בטח מותר יעל, אני רק רוצה להגיד שהוא צפוי לעלות אצלי בהמשך. לאישה הזאת יש מבחר גדול של שירים מדהימים ולא קל לדרג אותםחבל בעיני שדהוא רק טופ 40.
אם בסדר כמובן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.