מסכמים שבוע עם תקווה לטוב

feldman89

Well-known member
הסיכום השבועי

שיר/ שירים שליוו אותי השבוע:

משהו טוב שקרה לי השבוע:

משהו פחות טוב שעבר עליי השבוע:

מאכל:

תוכנית/ סרט:

מה יצפה/ יחכה לי בשבוע הבא:

dory30

Well-known member
שיר/ שירים שליוו אותי השבוע:

משהו טוב שקרה לי השבוע:

משהו פחות טוב שעבר עליי השבוע:

מאכל:

תוכנית/ סרט:

מה יצפה/ יחכה לי בשבוע הבא:
שירים: U2 -Sweetest Thing (שמעתי פעמיים, פעם ביוזמתי ופעם ביוזמת קיוסק שהייתי בו)
משהו טוב: תוקנה נזילה מהאסלה
משהו פחות טוב: עוד הפסקת חשמל אזורית
מאכל: שיפודים שהכנתי, גולש, אורז עם צנוברים וטימין, מרק מוליגטוני (עגבניות)
תוכנית או סרט: חשוד ושמו פלטש, הייתי מתה (עדי אשכנזי), המטבח השתגע (סרט ספרדי), מונטי פייטון והגביע הקדוש.
מה יחכה לי בשבוע הבא: מקווה שדברים טובים.

feldman89

Well-known member
שיר/ שירים שליוו אותי השבוע: חזקים יותר- אבי טולדנו
הותיר אחריו חברה- מירי מסיקה
כשהלכת- שירי מימון
חנן ועליזה- צביקה פיק

משהו טוב שקרה לי השבוע: הפסקתי לחשוב אם לעזוב את העבודה ולהתעסק בזה שזה קרש הצלה מבחינתי כי פחות מחשבות ויותר אקשן. השיר החדש של מירי מסיקה וגם החדש של אבי טולדנו הילכו עליי קסמים

משהו פחות טוב שעבר עליי השבוע: העם במצוקה וגם המשפחות של החטופים. יש שנאת חינם והסתה וזה גורם לי לראות אפס אופטימיות לגבי המצב

מאכל: חזה עוף

תוכנית/ סרט: לא זוכר שהיה משהו מיוחד, כנראה לא היה

מה יצפה/ יחכה לי בשבוע הבא: עבודה, אח שלי יבוא עם סיום שנה ב'(הוא משלים את סמסטר ב' בלימודיו להנדסת מכונות) אלינו עד למבחני הסיום של הסמסטר, שיר חדש לדיקלה שכבר אמור היה לצאת.
שיהיה סופש נעים ושקט!!!

ady18

Well-known member
למה חושב לעזוב
עבודה
גם השירים החדשים
אהבתי מאוד.ואתה חוץ מזה מה עוד אהבת

feldman89

Well-known member
למה חושב לעזוב
עבודה
גם השירים החדשים
אהבתי מאוד.ואתה חוץ מזה מה עוד אהבת
האמת שמאז שבוע שעבר זה נרגע המחשבות לעזוב. למה חשבתי כך? כי אני לא באמת נהנה ואוהב את העבודה הזאת אך מכיוון שאוהבים אותי ונותנים לי תנאים טובים יחסית, אני החלטתי להישאר.
שמח שאהבת את השירים החדשים. אהבתי גם את החדש של ליאור נרקיס שנקרא "נגמר", עממיה- שחר טבוך ומרגלית צנעני ותכף אשמע את החדש של אייל גולן שיצא היום בבוקר ונקרא "שוב אני בדד"

ady18

Well-known member
האמת שמאז שבוע שעבר זה נרגע המחשבות לעזוב. למה חשבתי כך? כי אני לא באמת נהנה ואוהב את העבודה הזאת אך מכיוון שאוהבים אותי ונותנים לי תנאים טובים יחסית, אני החלטתי להישאר.
שמח שאהבת את השירים החדשים. אהבתי גם את החדש של ליאור נרקיס שנקרא "נגמר", עממיה- שחר טבוך ומרגלית צנעני ותכף אשמע את החדש של אייל גולן שיצא היום בבוקר ונקרא "שוב אני בדד"
אני פחות אהבתי דווקא מרגול ואתה?

ady18

Well-known member
גם מירי מסיקה החדש
אלוהי איל גולן
עשה:יצאתי לטיול הפעם זה בקטנה לא משהו גדול , רק לתל אביב והיינו בנמל יפו.בסדר שכזה לא מובן מאליו בימים אלו.
לא היה פחות ממש: כרגיל חם שמטיילים אין בזה חדש לא היה נורא .קצת קשי הרדמות. לא נורא גם מאוד סך הכול די חולף.
מאכל:אושפלו אורז עם בשר .

תוכנית בואו לאכול איתי אין חדש ראיתי האח לייב.
בשבוע הבא בחופש לא יותר .מדי ככה במנוחה שלי ובפינה שלי יש קצת סידורים חוגים לא ממש משעמם.לא יותר מדי לצאת מהבחינה הזאת.

feldman89

Well-known member
גם מירי מסיקה החדש
אלוהי איל גולן
עשה:יצאתי לטיול הפעם זה בקטנה לא משהו גדול , רק לתל אביב והיינו בנמל יפו.בסדר שכזה לא מובן מאליו בימים אלו.
לא היה פחות ממש: כרגיל חם שמטיילים אין בזה חדש לא היה נורא .קצת קשי הרדמות. לא נורא גם מאוד סך הכול די חולף.
מאכל:אושפלו אורז עם בשר .

תוכנית בואו לאכול איתי אין חדש ראיתי האח לייב.
בשבוע הבא בחופש לא יותר .מדי ככה במנוחה שלי ובפינה שלי יש קצת סידורים חוגים לא ממש משעמם.לא יותר מדי לצאת מהבחינה הזאת.
החדש של מירי מושלם, איפה הוא ממוקם אצלך בין שלל השירים שלה? טופ 20? כי אמרת שהוא בין הגדולים שלה
אלוהיי שיר מדהים גם של אייל
יפה שיצאת לטיול ומקווה שנהנית. בתקופה כזאת זה יפה מאד טיול בתל אביב
אורז עם בשר טעים
תהני בחופש!

ady18

Well-known member
החדש של מירי מושלם, איפה הוא ממוקם אצלך בין שלל השירים שלה? טופ 20? כי אמרת שהוא בין הגדולים שלה
אלוהיי שיר מדהים גם של אייל
יפה שיצאת לטיול ומקווה שנהנית. בתקופה כזאת זה יפה מאד טיול בתל אביב
אורז עם בשר טעים
תהני בחופש!
כרגע הוא מטפס הייתי עשר כזה.
עוד לא מיקמתי יש מצב שהוא יהיה גבוה.
ואצלך נמוך מכך

feldman89

Well-known member
איך העברת תשעה באב האם צמת אם בסדר לשאול
עבדתי 7 שעות כרגיל. ולא, אני לא צם. לא מאמין בתענית ובצום כי אנשים זוכרים את הרגע שצריך לצום ולא שכל השנה צריך לאהוב ולא לשנוא

למעלה