מסכמים שבוע

1me too1

New member
מסכמים שבוע

אז איך עבר עליכן השבוע?

עשיתן משהו מיוחד?

מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר?

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?

שיהיה סוף שבוע נעים

1me too1

New member
אז מה היה לנו השבוע.....

השבוע עבר מהר, מלחיץ, החגיגה של הכיתה שלי ביום שלישי הקרוב וזה מוציא ממני את המירב.....
משהו מיוחד..... ארוחנו השבוע חברה מהעבודה, הם דתיים ועניין ארוחת הערב היה מאתגר... נתנו להם מזגני חלון - מקווה שהקיץ יבור עליהם בנעימים.
לא ממש קיטור, אבל, כשהיתה כאן החברה עם שלושת ילדיה, ראיתי איך שהם מאוחדים ומשחקים ביחד, והילדון שלי ניסה להיכנס והיה לו קשה.... וזה צבט לי בלב, בכלל לאחרונה שוב נהיתי קצת רגשי לנושא....
תוכניות לסוף שבוע , יש היום סנדא בהום דיפו, ובערב מסיבת הפתעה לקרובת משפחה ומחר..... תלוי במזג אויר
שיהיה סוף שבוע שמשי ונעים לכולנו

בהצלחה ביום שלישי.

ועל כל אידיליה שאת רואה בין אחים, תחשבי על החוסר אידליה שקיים לפעמים. זה יכול לאזן.

1me too1

New member
תודה

אני יודעת שיש לפעמים חוסר אידיליה, אבל גם זה חלק מהכיף...
אבל, אני מניחה שיותר ממה שעשיתי כבר יותר מה לעשות, חוץ מלפנות לאימוץ - שזו לוגיסטיקה מסובכת ולא ממש ברורה לטעמי.....

Mottek

New member
בהצלחה ביום שלישי!

אני בטוחה שהכל יהיה מוצלח, אבל אני מחזיקה לך אצבעות בכל מקרה.
ולגבי הילדים, הם יכולים לשחק יופי דקה אחת ודקה אחרת מלחמת העולם כבר בפתח.
תהני ממה שיש לך.

me too

New member
אני נהנית, באמת!

אני מודה לאל על שיש לי את הבחור, הוא כל עולמי.
אבל..... עדיין חבל לי על מה שהוא מפסיד, לטוב ולרע.
מצבי הרבה יותר טוב, אבל קשה לי להתעלם, או להגיד: די...

noaronen1

New member
השבוע שלי

אז איך עבר עליכן השבוע?

עשיתן משהו מיוחד?

מה היה טוב?
היה שבוע מאוד ממלא. ובעיקר הסופש
לקחתי חלק בתוכנית הכשרה למאמנים ומאוד נהניתי לחנוך אותם ולתמוך בהם. לא פשוט להיות עם התחושה אם אני בכלל יכול לעשות את זה???
בין לבין הבוקר השתתפתי כמארגנת בפיקניק של קבוצה של אנשים מכל העולם באזור שלנו שנפגשים אחת לחודש כי יש להם את הרצון לפגוש אנשים מכל העולם. היה מעולה. כל אחד הביא אוכל מהארץ שלו, היו כמה שהביאו כלי נגינה. אחד הנגנים גר בנצרת וניגן על כינור את חורשת האיקליפטוס והוא נגע לי ישר בלב עם ההפתעה הזו. אשתו ביקשה שאני אלמד אותה לרקוד הבה מגילה וכך באמצע פארק ליד נהר, שמעתי כינור מנגן את חורת האיקליפטוס ורקדתי הבה מגילה ואכלתי כוניפה הכי טובה שאכלתי אי פעם. חוויה מיוחדת.
מחר לבקש הבעל לכבוד יום הבא נמצא להרפתקה קצת יותר רחוק מהבית להייקינג. מקווה שיהיה מוצלח כי נמאס לי ממסלולים שכוללים הליכה בין עצים בלי כלום. קצת מתגעגעת למסלולי ההליכה במדבריות ישראל...

ועל מה הייתן רוצות לקטר?
המממ אולי על געגועים של רגע למדבר ושיר של נאומי שמר ושהילדים שלי ידעו לשיר שירי נעמי שמר...רגע של געגוע וגם עצב על הבחורים שנחטפו

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?
מונדיאל, מונדיאל, מונדיאל, מונדיאל

שיהיה סוף שבוע נעים

me too

New member
אחחחחחח... .. הרגעים האלו

ששומעים משהו מוכר, או רואים/מריחים משהו מהבית, או משהו של פעם, ועושים עצוב בלב...... אני הפסקתי לשמוע גלגלצ לפני כמה שנים, כי היתי ממש נופלת לתוך דכדוך כזה....
תהנו מחר בהייקינג
וכל הכבוד לך עם הקורס

כל הכבוד לך.

כל כך מבינה את ההרגשה הזאת של שיר ישראלי פתאום במקום אחר. גם אני כבר לא מקשיבה לרדיו הישראלי, איכשהו זה לא מדבר אלי ושנית השירים עושים לי יותר קשה ומתגעגע.

לפני המון שנים הייתי בפריז. ירדתי למטרו במדרגות נעות, ושמעתי את המנגינה של אויר הרים צלול כיין מנוגן על נבל, לא פחות ולא יותר. זה היה ממש מלאכי ומרגש.

Mottek

New member
היה שבוע מדהים!

והסוף שבוע היה לא פחות נהדר.
השבוע הזה טמן בתוכו הרבה סיומים.
לקטן הסתיימו שיעורי שחיה ולאמצעי הסתיימו הפגישות עם הקליניקאית תקשורת. אז עכשיו שעות הבוקר של השבוע התפנו לי ואני צריכה להתחיל לחשוב מה לעשות איתם ועם הקטן שעדיין נמצא איתי בבית.
סוף השבוע היה מדהים. ביום שבת יצאנו לראות זיקוקים. כל שנה העיריה מפיקה מופע שבה הילדים מכל בתי הספר מנגנים או שרים. יש חלוקת תעודות לאזרח העיר ופשוט מגיעים לשם ויושבים על הדשא והילדים מתרוצצים להם ורצים. ואז מסיימים את הערב בזיקוקים.
היום היה יום כיף, וסיימנו את היום בלראות סרט ביחד עם הגיסים שגם באו והצטרפו אלינו לארוחת ערב.
מחכה לעוד שבוע כזה כיפי וקליל!

שבוע של סגירת חוזה, הרבה התעסקות עם

מסמכולוגיה.
אני כל כך שמחה שהלכתי לקאוצ'רית שלי עוד כשהכל היה מעורפל ובדקנו ביחד מה אפשר לעשות כדי להרגיש שאני עושה ולא מחכה כמו טמבלית- עשינו רשימה מסודרת של דברים ואני עושה לפי הרשימה-כך שזה משאיר אותי מאוד בעניינים.

במקביל האחיינים שלי וכמובן איתם אחותי ובעלה
הגיעו לארץ- אתמול נסעתי במיוחד לבלות איתם והיה מאוד כיף
, מקווה להצליח לראות אותם כמה שיותר...

rona73

New member
שבוע עמוס.

עבודה ,ילדים בחופש וגם מחשב אחד שלפעמים זורק אותי מתפוז.

אני כותבת במקלדת בלי עברית וכל שורה לוקחת שעות.

במצבים כאלה אני נעלמת,עמכן הסליחה.

למעלה