מסכמים שבוע!

LOLI152

New member
מסכמים שבוע!

איך עבר עליי השבוע? סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עצבון \ ביאוס השבוע? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע? תמונת השבוע ושאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) משהו שלמדתם השבוע: בן אדם אחד ששמחתם שהיה בחיים שלכם השבוע: צירוף מקרים מצחיק שהיה לכם: משהו שקיבלתם מתנה השבוע: (אין חובת חומריות.) מישהו לשלוח לו חיבוק: מסר לאומה:

../images/Emo214.gifסופסופסופשבוע

איך עבר עליי השבוע? לא רע סרט השבוע? הסרט שבוזבזו עליו כמה דקות באוניברסיטה
ספר השבוע? פרק 2 בפסיכולוגיה שיר השבוע? עברי לידר - ביום שמש יפה תוכנית\סדרת השבוע? האח הגדול ציטוט \ פתגם השבוע? משהו שהיום המנהלת שלי אמרה לי ואני חייבת לקחת ל
: "את חייבת לשנות אות אחת שתשנה את התפיסה שלך לגמרי. מאו*כ*זבת למאו*ש*רת, ועוד משפט מאוד יפה שמישהי אמרה לי :"עכשיו אפשר לקלל את כל העולם ולשנוא את כולם ומחר לאהוב את כולם". דבר מיוחד שעשיתי השבוע? אתמול היה מאוד מיוחד עצבון \ ביאוס השבוע? ההרגשה הנכונה והאמת.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? ההרגשה שאני לא "עוד אחת" ... אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אמא שלי
תמונת השבוע ושאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) משהו שלמדתם השבוע: שאני גם אפס.(בעצם זה לא חדש כל כך) בן אדם אחד ששמחתם שהיה בחיים שלכם השבוע: אמא שלי. צירוף מקרים מצחיק שהיה לכם: בטוח שהיו דברים בעבודה.. כרגע אני לא במצברוח לזכור משהו שקיבלתם מתנה השבוע: (אין חובת חומריות.) הלבשה תחתונה
מישהו לשלוח לו חיבוק: אמא. מסר לאומה: תמצאו מה שנותן לכם כוח ותאחזו בו חזק לפני שגם זה לא יהיה.

LOLI152

New member
מצ'כמצ'ת :)

איך עבר עליי השבוע? היה טוב.. בעיקר מהר... סרט השבוע? שיטת השקשוקה- של מיקי רוזנטל- סרט מעולה, קצת קשה לצפיה. המציאות הישראלית הקשה. ספר השבוע? אניהו/אתגר קרת שיר השבוע? אני לא מאמין - של דניאל תוכנית\סדרת השבוע? לא רואה טלווזיה. ציטוט \ פתגם השבוע? "לא ידעתי שאת מדריכת צמי"ד השנה!! אז בסוף השאיפה שלך התגשמה, מה?!" דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הייתי בעזריאלי עם הצוות המקסים שלי, ופגשתי בן אדם מדהים:) עצבון \ ביאוס השבוע? לא היה ממש.XD הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?יום רביעי, עזריאלי. אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? האיש המדהים שנפגשתי איתו, עשה לי כל כך טוב! תמונת השבוע -אני אוסיף כשישלחו לי אותן. ושאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) משהו שלמדתם השבוע: לעשות קסמים מגניבים! חחח בן אדם אחד ששמחתם שהיה בחיים שלכם השבוע: ההוא מעזריאלי:) צירוף מקרים מצחיק שהיה לכם:כמעט התחלתי עם המנהלת היקרה שלנו. בסוף ויתרו לי על להביך את עצמי. אבל זה היה יכול להיות ממש מצחיק, לא?! משהו שקיבלתם מתנה השבוע: (אין חובת חומריות.) סיכה מגניבה -בדיחה פרטית שולטת- ועט מחיק!:) כזה איש נשמה. מישהו לשלוח לו חיבוק: לכולם!! מסר לאומה:יש אנשים המביאים אושר לאן שהם הולכים. ויש המביאים אותו כש-הם הולכים..

למעלה