מסכמים שנה

מיטללל

New member
מסכמים שנה

הייתה שנה נהדרת ?
מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם השנה?
מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם השנה?
מה הדבר הכי שמח שקרה השנה?
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם השנה?
מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם השנה?
מה למדתם השנה?
כמה מערכות יחסים היו לכם השנה?
כמה פעמים הלב נשבר לכם השנה?
כמה פעמים שברתם את הלב השנה?
עם כמה אנשים התנשקתם השנה?
מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם השנה?
מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו השנה?
מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם השנה?
מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם השנה?
תסכמו את השנה במשפט

sugar lips16

New member
תשובה לשאלה הראשונה- כן ולא

מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם השנה? אמממ... אני לא זוכרת... :/ מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם השנה? שבחור שיצאתי איתו כל השנה הזאת התהפך מקצה לקצה (לרעה) מה הדבר הכי שמח שקרה השנה? נולד לי אחיין מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם השנה? ראיתי רוח רפאים (ולא הייתי לבד, יש לי עדים! :p ) מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם השנה? עזריאלי, אותו בחור מספר לי שהוא משקר לי כבר חצי שנה לגביי משהו, ואני הולכת לחפש את עצמי בת"א כמו מפגרת... מה למדתם השנה? שגם אם מישהו נראה נורמלי, אחריי שנה מגלים שהוא לא (הוא לא הראשון), אז ככה שכולם אותו החרא. כמה מערכות יחסים היו לכם השנה? 1 כמה פעמים הלב נשבר לכם השנה? 10000000000000000000000000000000 כמה פעמים שברתם את הלב השנה? 10000000 עם כמה אנשים התנשקתם השנה? 3 מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם השנה? קצת אישי :] מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו השנה? מתנה ליומולדת שלו, זה היה גם רומנטי :] מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם השנה? שחיכיתי לו חודשיים שלמים כשהוא היה בחו"ל מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם השנה? הצלחתי "להוציא" משהו מהחיים שלי, כשחשבתי שזה לעולם לא יקרה תסכמו את השנה במשפט- השנה הכי טובה בחיים שלי, שנגמרה בצורה הכי חרא בעולם, והשנה החדשה התחילה חרא, וזה כבר לא ממש משפט אז אני אשתוק :/

Zoharrr

New member
שנה טובה!

הייתה שנה נהדרת ? מדהימה... מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם השנה? היו המון דברים מצחיקים,לא עולה לי משהו ספציפי,אני נוטה להיקרע מצחוק פעם ביום לפחות... מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם השנה? הכלב שלי נפטר :( מה הדבר הכי שמח שקרה השנה? שאני ואלכס חגגנו שנה ביחד :) וגם שדידי התחתן ונולדה לו ילדה :) מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם השנה? שפינוקי הוכש והיה במצב נוראי... מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם השנה? החתונה של דידי,וחגיגות השנה שלי ושל אלכס מה למדתם השנה? המון...לאהוב את עצמי,לקבל את עצמי,לקבל ולכבד דעות של אנשים אחרים,להקשיב,להיות יותר אגואיסטית. והמון דברים בנוגע לכלבים... כמה מערכות יחסים היו לכם השנה? 1 כמה פעמים הלב נשבר לכם השנה? אפילו לא פעם אחת :) כמה פעמים שברתם את הלב השנה? אפילו לא פעם אחת :) עם כמה אנשים התנשקתם השנה? 1 !!! וזה כל כך כיף לכתוב את זה :) מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם השנה? יש כל כך הרבה...בעיקר זכור לי את אלכס מגיע לעבודה שלי עם בובה של כלב בגודל של מיטה וחצי... מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו השנה? זה רומנטי וגם נורא נורא קשור בסקס אז אני שומרת לעצמי :) מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם השנה? שמערכת היחסים שלי עם ההורים של אלכס לא השתפרה,שעליתי במשקל את כל מה שהורדתי... מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם השנה? המערכת יחסים שלנו..וההשלמה עם עצמי,העובדה שהצלחתי סוף סוף לאחד את כל הכוחות שבי והפסקתי לפחד מעצמי! תסכמו את השנה במשפט שנה מלאה באושר אור ואהבה!

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif ממ מעניין ../images/Emo9.gif

הייתה שנה נהדרת ? "נהדרת" לא הייתי אומרת.. נחמדה, מדי פעם.. וקשה במיוחד.
מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם השנה? הכי מצחיק? ממ.. לא יודעת.. קרו הרבה דברים מצחיקים
מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם השנה? הפרידה מהאהבה הראשונה שלי
מה הדבר הכי שמח שקרה השנה? הכי שמח.. הממ.. המעבר לחדר החדש שלי, אחותי השיגה דירה וכלבה משלה שאני מטורפת עליה.. סיימתי י"א בהצלחה.. ועליתי לי"ב
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם השנה? בגרויות סופשנה, אחרי שכל השנה לא עקבתי... אה, ומה שקרה עם אבא שלי.
מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם השנה? הפרידה מהחבר ומתי שגיליתי שיש לי חרדת בחינות.. אה, ומה שקרה עם אבא שלי.
מה למדתם השנה? מה לא למדתי?.. למדתי לשלוט בעצמי, למדתי ללמוד.. למדתי איך להתנהג במערכות יחסים.. למדתי המון על עצמי. לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל.
כמה מערכות יחסים היו לכם השנה? ..ממ.. 3.. נראה לי.. כן.
כמה פעמים הלב נשבר לכם השנה? 1
כמה פעמים שברתם את הלב השנה? 2-3
עם כמה אנשים התנשקתם השנה? 5
מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם השנה? מהממ.. לא יודעת עכשיו להזכר.. זה קשה!
מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו השנה? בתחילת השנה, ביום כיפור.. מה שעשיתי לחבר הקודם שלי..מילאתי את החדר שלי בנרות, סגרתי את החלונות שיהיה חושך.. שמתי קטורת.. פיזרתי לבבות יפים כאלה על הכרית שלי.. תליתי בפינה 3 תמונות שלנו ביחד- קטנות.. ושמתי ברגע מוזיקה מיוחדת.. שירי אהבה שלנו, ושהוא אוהב במיוחד. זה היה ממש מתוק.
מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם השנה? מערכת היחסים עם אבא שלי.
מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם השנה? שעברתי את הבחינות בסופהשנה בשלום.. וש"נגמלתי" מהחבר לשעבר.
תסכמו את השנה במשפט מוטרפת לחלוטין.

ScorpioID

New member
שנה משוגעת.

הייתה שנה נהדרת ? לגמרי.
מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם השנה? המון דברים, אי אפשר לספור אפילו
מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם השנה? גם. יש איזון
מה הדבר הכי שמח שקרה השנה? קיבלתי קידום והעלאה בעבודה.
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם השנה? גיליתי שגם גברים יכולים לחטוף סרטן השד.
מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם השנה? ראיתי רוח.
מה למדתם השנה? לקבל את עצמי טוב יותר. למדתי להבחין יותר טוב בעצמי ובמה אני שווה.
כמה מערכות יחסים היו לכם השנה? 1
כמה פעמים הלב נשבר לכם השנה? יותר מידי
כמה פעמים שברתם את הלב השנה? מקווה שלא יותר מידי
עם כמה אנשים התנשקתם השנה? חדשים או בכלל?
מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם השנה? לא עשו לי כלום רומנטי.
מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו השנה? המשוואה די ברורה
מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם השנה? לא הצלחתי להגשים את עצמי מבחינת מערכות יחסים. יש לי פחד אימים ממחוייבות.
מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם השנה? בהחלט העבודה שלי.
תסכמו את השנה במשפט: היה טוב וטוב שהיה.

שנה טובה

הייתה שנה נהדרת ? אפשר לומר.. מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם השנה? יש הרבה.. מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם השנה? אישי מה הדבר הכי שמח שקרה השנה? ביום הולדת הרבה הפתעות... מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם השנה? לא זוכרת.. מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם השנה? השתחררתי מה למדתם השנה? שצריך ללמוד!! כמה מערכות יחסים היו לכם השנה? 2 כמה פעמים הלב נשבר לכם השנה? לא נשבר כמה פעמים שברתם את הלב השנה? בערך 2 עם כמה אנשים התנשקתם השנה? 3 מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם השנה? באילת... ביום הולדת...אואא...:) מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו השנה? לא מספרת מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם השנה? צבא מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם השנה? רצון ללמוד!!! תסכמו את השנה במשפט: כל מה שקורה בחיים זה לטובה!

../images/Emo45.gif

הייתה שנה נהדרת? ככה.
מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם השנה?
מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם השנה? יותר מידי, בין היתר דוד של אבא שלי נפטר..
מה הדבר הכי שמח שקרה השנה? כמה רגעים של אושר עם בנאדם שאני אוהבת...
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם השנה? הבלגן של אבא שלי עם הצנתור ולחשוב ששני האנשים שאת הכי אוהבת בעולם חולים.
מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם השנה?
מה למדתם השנה? להיות מי שאני לחלוטין זה הדבר הכי טוב שיש! לדעת לקבל דברים קצת יותר בקלילות. ולהעיף את התמימות והנאיביות שחייתי בה.
כמה מערכות יחסים היו לכם השנה? 1
כמה פעמים הלב נשבר לכם השנה? יותר מידי פעמים
כמה פעמים שברתם את הלב השנה? לא יודעת ומקווה שבכלל לא...
עם כמה אנשים התנשקתם השנה?
2 ואני רצינית
מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם השנה? לא עשו...
מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו השנה? לא הספקתי לעשות...
מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם השנה? לא התחלתי ללמוד כבר השנה. וחזרתי על טעויות שעשיתי כבר...
מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם השנה? למדתי מזה כמה דברים נורא חשובים. והעבודה שלי עם חינוך מיוחד
תסכמו את השנה במשפט
משו משו של שנה. היה טוב ונגמר וטוב שכך
יום טוב לכולם

זכוכיות

New member
היתה שנה על הפנים ../images/Emo13.gif

הייתה שנה נהדרת ? לא! מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם השנה? הכלבה שלי תמיד מצחיקה אותי... מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם השנה? יש סיכוי גבוה הפסדתי את אהבת חיי. ולא, אני לא מדברת על האקס... מה הדבר הכי שמח שקרה השנה? קרה ששמחתי בגלל דברים שבדיעבד לא היו ראויים לכך מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם השנה? כמה שינויים גדולים. שינויים מפחידים אותי. מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם השנה? אני מקווה לשכוח הכל
מה למדתם השנה? לשים את עצמי במקום הראשון. כמה מערכות יחסים היו לכם השנה? תלוי למה קוראים מערכות יחסים... היתה אחת ארוכה וכמה קצרצרות... כמה פעמים הלב נשבר לכם השנה? פעם אחת, בתחילת השנה כמה פעמים שברתם את הלב השנה? פעם אחת יותר מדי.. עם כמה אנשים התנשקתם השנה? 5 מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם השנה? אני לא רוצה לספר על זה כאן :) מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו השנה? לא עשיתי שום דבר רומנטי השנה מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם השנה? השנה הזאת באופן כללי, היא כישלון אחד גדול. לא עזרתי לעצמי. מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם השנה? שאלות קשות תסכמו את השנה במשפט: מכאן אפשר רק לעלות!

the evil 1

New member
אני אנסה ...

הייתה שנה נהדרת ? - לא ממש מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם השנה? - אימצתי חתולה והיא הורגת אותי מצחוק כל יום. מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם השנה? - נחשלתי במיבחן ממש חשוב (אנסה שוב בשנה החדשה) מה הדבר הכי שמח שקרה השנה? - התארסתי מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם השנה? - ראה ערך עצוב (זה לא הייה קל) מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם השנה? - סטוקר חדש, עדיין יש לי סיוטים... מה למדתם השנה? - להיות פחות נחמדה כמה מערכות יחסים היו לכם השנה? - אותה אחת כבר 4 שנים כמה פעמים הלב נשבר לכם השנה? - 0 כמה פעמים שברתם את הלב השנה? - סטוקר נחשב ? כי הוא ממש הטריד עם כמה אנשים התנשקתם השנה? - צרפתית ? רק אם אותו אחד מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם השנה? - טבעת מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו השנה? - החלטתי על תאריך לחתונה מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם השנה? - כניראה עבודה למרות שלא קיבלתי סיכוי להצליח מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם השנה? - מיבחן בחשבונאות פיננסית !!! תסכמו את השנה במשפט - כניראה שהשנה הזאת חיזקה אותי ושינתה אותי הכי הרבה.

pain is MY love

New member
שנה מצויינת :)

הייתה שנה נהדרת ?- שנה מאוד נהדרת! מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם השנה?- היו הרבה דברים מצחיקים אפשר להגיד שכל מפגש חברתי אצלי הוא הכי מצחיק השנה. מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם השנה?- שאני כמעט לא רואה את אחיין שלי... מה הדבר הכי שמח שקרה השנה?- השתחררתי מהצבא!!!! מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם השנה?- אני לא זוכרת אם זה היה השנה או קצת לפני אבל כשהיה את החיסול הזה בעולם התחתון בראשון שהתפוצצה מכונית אבא שלי היה באיזור וזה היה הרגע הכי מפחיד בחיי. מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם השנה?- החופשה בצרפת... מה למדתם השנה?- מהי מערכת יחסים. כמה מערכות יחסים היו לכם השנה?- אחת ויחידה כמה פעמים הלב נשבר לכם השנה?- פעם אחת כמה פעמים שברתם את הלב השנה?- לא שברתי עם כמה אנשים התנשקתם השנה?- אני משערת ש2-3 מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם השנה?- חבר שלי הציע לי נישואים
מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו השנה?- ספא מפק לי ולחבר שלי מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם השנה?- שלא התקבלתי לעבודה שממש רציתי בגלל הלימודים. מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם השנה?- שהצלחי להחזיק מערכת יחסים יותר מחודש! תסכמו את השנה במשפט- שנה טובה וירבו כמוהה!

סיכום השנה שלי....

הייתה שנה נהדרת ? הייתה שנה מפוצצת... אבל אחרי הכל אפשר לסכם אותה כשנה נהדרת....
מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם השנה? שחצי שנה בחור רודף אחרי, ואח"כ כשהוא מתייאש, אני רוצה אותו ואז מגלה שהוא קרוב משפחה שלי... מה שלא הפריע בסוף למערכת יחסים המדהימה שהייתה ביננו...
מה הדבר הכי עצוב שקרה לכם השנה? אמממ עצוב... שתי פרידות, על אחת התגברתי...על השניה אני עדיין מנסה להתגבר...
מה הדבר הכי שמח שקרה השנה? הייתי חודש בתאילנד וקניתי אוטו...
מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם השנה? אמממ אני מנסה לחשוב....
מה הדבר הכי בלתי נשכח שקרה לכם השנה?לא יודעת, לא חושבת על משהו כזה מפחיד כרגע... אהה כן ידיד של אחותי הרביץ לחבר שלו בגלל שהוא התחיל איתי... זה באמת היה מפחיד.. חחח
מה למדתם השנה? שאהבה זה כואב אבל מה שעוברים לפני הכאב שווה כל רגע....
כמה מערכות יחסים היו לכם השנה? 2
כמה פעמים הלב נשבר לכם השנה? 2
כמה פעמים שברתם את הלב השנה? מיליון... חחח סתם אבל הרבה..
עם כמה אנשים התנשקתם השנה? 2 מאהבה, השאר לא חשובים...
מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם השנה? בייבוש שלי זכר את התאריך והגיע ליומהולדת שלי, עוד לפני בכלל שהתחלנו לצאת.... זה הדבר הרומנטי היחיד שאני יכולה לפרט... השאר חסוי..
מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם למישהו השנה? ושוב, מעדיפה לא לפרט, ואם יש משהו שלא נשאר חסוי זה היומהולדת שחגגתי לבייבוש.. שבועיים אחרי היומהולדת שלי, זה היה שכבר היינו ביחד..
מהו הכישלון הכי גדול שקרה לכם השנה? לא חושבת שיש כשלונות...
מהי ההצלחה הכי גדולה שקרתה לכם השנה? שממימנתי לעצמי את הטיול לתאילנד והצלחתי גם לקנות אוטו 3 חודשים אחרי.. וכמובן העבודה מבחינתי זאת הצלחה...
תסכמו את השנה במשפט: הייתה שנה וווווווווואו ומקווה ששנה הבאה תהיה טובה לפחות כמוה....

למעלה