מסכמ"שים ונהנים ב-
אנשים

N o R i K o

New member
מסכמ"שים ונהנים ב-
אנשים

מעניין אם זה יגרום לחלק נכבד מכם להתעלם מההודעה כי היא פשוט נראית כמו הודעת ספאם של תפוז...

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

אני יודעת שהבטחתי 2 פינות חדשות השבוע ובסוף הבאתי רק אחת, אבל בשל ימי הזיכרון ויום העצמאות הגעת הפינה תידחה לעוד שבועיים, לנוחיותו של מנהל הפינה.

שיהיה לכם סופ"ש נהדר, ושבוע מקסים אחריו

זה רק אני והסכמש שלי

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אז קודם כל אני אומר שהיה שבוע שעבר ממש ממש מהר וזה כיף גדול :- והוא היה עמוס משהו השבוע הזה . ביום שלישי ישבתי עם חברות בבית קפה בערב כי עשינו סעודת פרידה מחברה שלי שפיטרו אותה וזה הדבר הכי טוב שקרה לה D: וחברה שלי ילדה בן זכר ולעוד חבר טוב שלי נולד בן
ואח"כ היה יום השואה וזה. .והייתי עסוקה באבא וכאלה
המלצה לסופ"ש: לקום ולצאת לטייל,תקשיבו כל כך יפה בחוץ, הכל פורח,כל הנחלים זורמים. יאללה תפסיקו להיות פדלאות צאו לטבע !!!!
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אין לי תוכניות מיוחדות אפילו לא ליום העצמאות
מילות סיום ומסר לאומה: אין כמו שנצ של יום שישי
תמונה לסיום, אם בא לכם:כ"כ נכון

חחח התמונה

מזל טוב לחברה ולחבר טוב שלך

הלוואי ואמא שלי הייתה רוצה לצאת לאיזה נחל ביום שבת

אבל אין מכונית

סופ"ש נעים.

המורה הראתה לי את הציונים שלי,במחצית השניה ויצא לי ממוצע 82

חח אני גאה בעצמי. ,יותר טוב מאשר המחצית הראשונה של הממוצע 66
.
המלצה לסופ"ש:
תלכו לים הריח של הים כזה מהפנטת

כניראה ביום העצמאות כמו תמיד ילך לטיילת עם החברות ונשתגע שמה.
מילות סיום ומסר לאומה:
אין כמו יום שישי בערב
ולא צריך לדאוג שמחר בצפר

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
איזה כיף שסוף שבועעע!!

יום כיף בים, מלא המבורגרים וחברה שלא ראיתי מלא זמן.. היה שבוע נפלא.. חוץ מזה שהמנהל מחוז החליט להראות את פניו, כל פעם שהוא בא אני זורקת ניירות באוויר ומחליטה להתפטר ואז הוא הולך ואני נרגעת

המלצה לסופ"ש:
חזרתי למרתון עקרות בית נואשות.. אידי

ממ.. יום העצמאות?
מילות סיום ומסר לאומה:
שבת שלום:)
תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
זה הולך להיות חופר

נכון שתסלחו לי על כך שהפכתי את הסכמ"ש ליומן האישי שלי? פשוט יש לי הרבה לספר וגם אם אף אחד לא באמת קורא את הסכמ"ש שלי תמיד נחמד לפרוק... XD

טוב, אז היה לי שבוע די עמוס

ביום ראשון נזכרתי שאני צריכה להסדיר כל מיני דברים עם קורס הפסיכומטרי שלי שקשורים לפיקדון שלי מצה"ל. אז התקשרתי לארגן את זה איתם, והם אמרו לי - "אז את זוכרת, יום ראשון ה-22..." ואני כולי "מה זה לא ב-29?!??!" אז חוץ מזה שזה הרס את הרצף היפהפה של השיעורים שכתבתי ביומן, זה כמובן הרס לי גם את התכנון לשבוע התפרעות אחרון עד שיאכלו לי החיים סופית, בהתחשב בכך שפרט ל-4 משמרות בשבוע עבודה אני אצטרך גם ללכת לפסיכומטרי 3 פעמים בשבוע, וכמובן לעשות המון המון שיעורי בית O_O
יום שני היה סתם יום מעפן XD ביום שלישי פגשתי חברה שמזמן מזמן לא התראיתי איתה, עשינו סשן תמונות ואכלנו בפיצריה הכי טובה שאכלתי בה אבררר
(לכו תאכלו באייסברג. יאמי.) ובגלידריה ממש ממש טובה (זה מצחיק כי גם אייסברג היא גלידריה. אבל בוניליה יותר טעים
) והיה לי יום חופש די נחמד~~~
ביום רביעי בגלל שהיה ערב יום השואה עבדתי מ-8 בבוקר עד 9 בערב, שלא עבדתי כל כך הרבה שעות מאז הצבא
אבל דווקא הייתה משמרת סבבה וכמעט סיימתי את הספר הראשון בפוטרמור (כבר אמרתי לכם להוסיף אותי? SpiritHawthorn9) מה שהיה ממש ממש נחמד.
עכשיו, בדרך כלל ביום השואה אני עצובה והכל, אבל אני אף פעם לא מצליחה להתחבר כי זה מרגיש לי ממש מזויף להכריח אותנו לחשוב על זה מאמצע שום מקום... אבל השנה החלטתי לקרוא את היומן-מסע שכתבתי בפולין וממש נכנסתי לזה, נעשיתי ממש ממש עצובה
אבל מה שכן, נכון בשאלון היכרות הזה הייתה שאלה "הרגע המרגש בחייכם" ולא ממש ידעתי לענות עליה - אז מצאתי את התשובה- כשהיינו בהר האפר והחזקנו סביבו ידיים ושרנו את התקווה. זה באמת היה וואו, וזה היה ישר אחרי הרגע היחיד בפולין שבו באמת בכיתי אז עדיין הייתי עם דמעות.
ולחמשוש עצמו... סיימתי סוף כל סוף לעבוד על איזה פרק של פאנפיק שאני עובדת עליו כבר נצח
וחוץ מזה, אימצתי את שיר ומעין היקרות שלנו לכתיבת פאנפיק שבעתיד יתפרסם כאן... אם הן ירצו כמובן
וממש כיף לראות איך כל הרעיונות שלי קמים לתחייה
והיום בערב אני הולכת לבנדיקט שזו בערך מסעדת ארוחות הבוקר האהובה עליי!#%@
וכל זה היה שאלה אחת.
המלצה לסופ"ש:
ברוח יום השואה אני רוצה להמליץ על "החיים יפים". אני בטוחה ב-90% מכם כבר צפיתם בו, אבל בכל פעם מחדש אני מוצאת את עצמי בוכה עם חיוך בסופו, חיוך כזה של אושר וכאב ביחד, ואני חושבת שזה ממש מתאים לרגע המרגש הזה ביותר שחשתי שם בפולין - כי זה חיוך של ניצחון, כי ניצחנו ועובדה שאנחנו חיים כאן ועכשיו במדינת ישראל, ומצד שני יש דמעות על כל הכאב שעברנו... רוברטו בניני גאון, זה סרט מדהים. ואין לי מה לומר מעבר.
אז אני מתחילה מחר קורס פסיכומטרי
ואח"כ יש שתיה לחברה שלי שמשתחררת D: אני צריכה לקנות לה מתנה
ויש גם את ערב יום הזיכרון, שזה בעצם הראשון מאז שהשתחררתי אז התחושה ממש מוזרה... ואז יום העצמאות, שאני עדיין לא סגורה מה אני אעשה ועם מי, אבל הוא מזכיר לי שיומיים לפניו, ביום שני, אני מציינת שנה עברית ליום בו התחלתי לקרוא את המשחקים

מילות סיום ומסר לאומה:
בואנה אני חופרת. איך אתם סובלים אותי?
תמונה לסיום, אם בא לכם:
אני מצרפת תמונה מסשן הצילומים שלי ושל חברה שלי, אחרי שהיא נערכה באינסטגרם המגניב הזה שסוף סוף יצא לאנדרואיד, אבל אם כבר אנחנו בסוף שבוע הזיכרון לשואה, אני כן אתן לינק לכל מיני תמונות שצילמתי בפולין וערכתי - http://nushixd.deviantart.com/gallery/23749123
יהיה נחמד עם תציצו

וזהו!!!11

N o R i K o

New member
לא יודעת

בפורום פאנפיקים ופאנארטים... בבלוג אישי... במגירה...

נשלח לסוזאן קולינס ונגיד לה שזה הספר הרביעי...

פתאום קלטתי שכתבתי בסוף "עם תציצו." המוח שלי מת T_T

pennylane11

New member
אם זה בסדר מבחינתכן

אז ברור שפה! אפשר גם בפאנפיקים ופאנארטים אם בא לכן :p אני דיי סמויה שם אז לא כ"כ אכפת לי...

Sharonmxx

New member
מה סכמ"ש? אבל לפני דקה היה יום שלישי

ממבט ראשון באמת לא הבנתי למה הגיבו עם סכמ"שים על הודעה של תפוז. well played.
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: נתחיל בזה שהשבוע הזה עבר ממש מהר! לא הרגשתי אותו בכלל. גם לא היה משהו ששווה התייחסות, נגמר החופש והלכתי לבית ספר בערך שעתיים כל יום כי אני חכמה ולא צריכה יותר מזה
ופה מסתכם כל מה שעשיתי השבוע. ללמוד-לבכות לחברות שאין לי כח ללמוד-להבריז-לראות האנטומיה של גריי. החיי חברה שלי הם ממש להיט בזמן האחרון

המלצה לסופ"ש: חוץ מלהמשיך האנטומיה לא עשיתי שום דבר שאפשר להמליץ עליו. אני חייבת למצוא חיים.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: יש את יום העצמאות, אני לא אוהבת את היום הזה בכלל אבל נראה לי שאני בכל זאת אצא, רק צריך למצוא לאן וזה לא ממש בעיה.
מילות סיום ומסר לאומה: אני שונאת את זה שלקראת סוף שבת ממש אפשר להרגיש את ראשון ואז יש עוד שבוע שלם עד היום חופש הבא

Billy Shirs

New member
עבדתי בשישי-שבת, אז הסופ"ש שלי מתחיל עכשיו

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: קניתי טונותתתתת של דברים, שתי חולצות, נעליים, מתלה לעגילים. עכשיו התכשיטים שלי מסודרים סוף סוף!
המלצה לסופ"ש: משחקי הכס. סדרה כל כךךךך טובה. הו וייסריז

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: יום העצמאות! חבל שאני עובדת לילה

מילות סיום ומסר לאומה: זאת שאלה נורא כללית. אף פעם אין לי מושג מה לומר.
תמונה לסיום, אם בא לכם:

אני גם פההההההה

קרעתי את התחת בעבודה

המלצה לסופ"ש: לקרוא ספרים טובים וכמובן לישון!
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אני אוהב את יום העצמאות אז מקווה שאני אעשה דברים שווים
מילות סיום ומסר לאומה: יאללה להתחיל לנפנף!

שבוע וחודש טוב לכולם!!!

למעלה