מסכמ"שים ונהנים

N o R i K o

New member
מסכמ"שים ונהנים

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
המלצה לסופ"ש:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
שבוע טוב לכולם!!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: היה לי לילה לבן וזה ממש מעצבן. ולינדזי פירס ענתה לשאלה שלי ב- Q&A שהיא עשתה בטוויטר.
המלצה לסופ"ש: אין משהו חדש. אבל אני מאוהבת ב-Glee.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: לא אמורה להיות לי שמירה!!
מילות סיום ומסר לאומה: - תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
אוסוםםםםםם

לא אוהבת את לינדזי פירס, אבל זה אדיר ממש! ומה, בדר"כ את שומרת כל שבוע?! O_O

Ayelet 363

New member
לא, אבל יצא שאני שומרת שני שבועות ברצף דיי

הרבה. גם אחרי שכתבתי את זה נזכרתי שהחודש נגמר באמצע השבוע, אז אולי כן אשמור השבוע- אין לי מושג מה מופיע בלוח השמירות החדש... ואני לא ממש מכירה אותה (לא ראיתי גלי פרוג'קט, רק סרטונים משם. מקווה להשלים) אבל אני אוהבת אותה.

N o R i K o

New member
היא שרה מדהים

אבל היא... מעצבנת באישיותה
ובגללה קמרון עזבבבבבבב ;_;

N o R i K o

New member
חח אוקיי

קמרון היה בחור מושלם
מבית נוצרי דתי, הייתה לו חברה כבר שנתיים... כולם היו מאוהבים בו בטירוף, כולל ריאן שאמר שמבחינתו הוא צריך לנצח, בקיצור אלוהות ;-; הייתה איזו משימה שהם היו צריכים לצלם קליפים בזוגות, וקודם הצטלמו סאם ו... לא זוכרת איך קראו לה, וההפקה אמרה לה לנשק אותו, אז כך היא עשתה
ואז לינדזי ה... מעצבנת באישיותה
החליטה שאם ההיא יכלה אז גם היא יכולה, ואם זה מה שמרשים את ההפקה זה מה שהיא צריכה לעשות, ובמשימה שלה עם קמרון היא נישקה אותו. אבל הוא לקח את זה ממש קשה וממש הרגיש רע עם זה שהוא "בוגד" בחברה שלו ועושה משהו שמנוגד לערכים שלו, ואחרי זה ועוד כמה דברים הוא עשה חושבים והגיע למסקנה שהפרוייקט לא מתאים לו והחליט לעזוב. ;_;
ברור שהיא לא עשתה את זה בכוונה רעה, אבל זה היה די אנוכי מצידה, לא נחמד XD

N o R i K o

New member
מסכמ"שת ונהנית

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
התחלתי לעבוד! האמת שזו עבודה ממש ממש סבבה בתנאים ממש טובים, כרגע אני רק בקורס אז אני לא יודעת איך העבודה תראה בפועל אבל אני די מרוצה 3: עם זאת זה גוזל לי את כל הזמן הפנוי שכבר התרגלתי אליו! ;_;
המלצה לסופ"ש:
לכו לראות את This means war - זה סרט מטופש ושטחי להחריד, אבל הוא ממש מצחיק. והיי, מתי יצא לכם לראות משולש אהבה... לא מהצד של היתר? תחשבו שגייל ופיטה הדמויות הראשיות והם החברים הכי טובים!!! הרבה יותר קשה לבחור צד ככה XD
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
ממשיכה לעבוד 3: אני מקווה לסיים בהצלחה את הקורס כדי שלא יפטרו אותי או משהו
מילות סיום ומסר לאומה:
בא לי שהפורום יחייה ושתכתבו מלא הודעות!
תמונה לסיום, אם בא לכם:
הרגע שבו את מבינה שחזרת להיות ילדה בת 11... (האמת שזה קרה גם אתמול בקולנוע, ראיתי פוסטר של סרט חדשה של ג'וש האצ'רסון ואז חברה שלי אמרה לי משהו על זה שהיא ראתה איתו את The Last Song ואני הגבתי ב-"אומייגאד איך את יכולה להתבלבל בין ג'וש לליאם?!!?!?!?!?!?!?" וקלטתי שזה... הכי ילדה בת 11 שלי
)

pennylane11

New member
אני אוסרת עלייך להתרמר שהפורום נטוש

מתי היית באיך פגשתי לאחרונה?

z01234

New member
מסכמש"ת :)

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו : טיול שנתי ויום הולדת 16!
המלצה לסופ"ש : היסטוריה היסטוריה ועוד היסטוריה
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הבא ובא לי לשתף אתכם בו : מתחילה ללמוד גיטרה לבד!
אחלו לי בהצלחה
מילות סיום ומסר לאומה: נמאס לי משבתות שמתבזבזות על למידה.

N o R i K o

New member
בהצלחה!

שבתות שמתבזבזות על למידה... יקירה, הלימודים האקדמאיים עוד לפנינו
(פשי, איזה מעודדת אני
)

ליזי133

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: המממ.... קרו המון דברים ואל בא לי לשתף...
המלצה לסופ"ש: והנה ההמלצה של נוריקו, ואני פשוט אעתיק ואומר שאני חושבת אותו הדבר, בדיוק ראיתי אותו ביום חמישי
לכו לראות את This means war - זה סרט מטופש ושטחי להחריד, אבל הוא ממש מצחיק. והיי, מתי יצא לכם לראות משולש אהבה... לא מהצד של היתר? תחשבו שגייל ופיטה הדמויות הראשיות והם החברים הכי טובים!!! הרבה יותר קשה לבחור צד ככה XD משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אין לי מושג.... מילות סיום ומסר לאומה: קודם כל, רציתי לומר שאחרי תקופה של עומס ענק (ואי קריאת הספר השלישי) חזרתי לפורום ואני קוראת בע"מ 100++ את הספר עורבני חקיין. תמונה לסיום, אם בא לכם:

ליזי133

New member
הכל קרה כ"כ מהר שלא הספקתי להחליט על הTEAM של

שלי, והיא כבר החליטה בשביל עצמה....

shirusheet

New member
מסכמש"ת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: בפעם הראשונה בחיי, היה מבחן קל במתמטיקה.
המלצה לסופ"ש: לישון
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אני הולכת לשיעור קרמיקה בפעם הראשונה זה... חמש שנים. וויש מי לאק
מילות סיום ומסר לאומה: באלי כבר סרט!!!!!!!
תמונה לסיום, אם בא לכם: לצערי, אין לי כוח

ליזי133

New member
כיף לך עם המבחן!

כי לי היה מבחן קשה במתמטיקה.... ציפיתי להיכשל, אבל למזלי לא נכשלתי

מסכמשת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: היה לנו טיול מהעבודה שהיה ממש חביב ונחמד וקיצר את שבוע העבודה ביומיים :) המלצה לסופ"ש: להשלים סדרות משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אמממ פורים מתקרב וכאלה מילות סיום ומסר לאומה: רובי וויליאמס גאון!! אני לא יכולה להפסיק לצחוק מזה http://www.youtube.com/watch?v=fr9wWYaEexY תמונה לסיום, אם בא לכם:

Billy Shirs

New member
מסכמ"שת סוף סוף><

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: התקבלתי לעבודה בצים! אוסום!!11 המלצה לסופ"ש: לכו להארוקון?... משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: השחרוררררררר השחרור המתוק והמיוחל שיגיע ביום רביעי. מי ייתן והשנים שעות? Been there, done that! מילות סיום ומסר לאומה: אני רוצה מאוד להשתחרר. מזל שזה קורה עוד ארבעה ימים. אוסוםאוסוםאוסום תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה