מסכן משה

Confide In Adam

New member
באמת מסכן.. ../images/Emo10.gif

זה היה ממש עצוב..
כל הכבוד לנעמה שזכתה בפרס
אפילו אם זה היה בגלל דן שויתר לה
וגם יצאה מלכה כשהיא נתנה לכולם לראות את הקלטות שלהם. ליה כמובן הייתה חייבת להעביר ביקורת גם על זה שהיא לקחה לעצמה חצי דקה לחשוב, כי כמובן שמלאך כמו ליה לא היה חושב אפילו לשניה. yeah right. אם כבר מדברים על ליה, מוזר לי קצת שהיא הצביעה נגד דן אבל אמרה שהוא ראוי להגיע לגמר.. הייתי בטוח שהמוטו שלה ושל סבאנה הוא שהראויים צריכים להגיע לגמר.. אז אם דן ראוי.. למה היא רצתה להעיף דווקא אותו? מוזר.. יכול להיות שליה לא עומדת מאחורי הדברים שהיא אומרת? כנראה שקל להיות יפת נפש כשאין לך באמת השפעה
ומזל טוב לשחר!! סוף סוף הראו אותה קצת (בקושי) וגם בפרק הבא נראה אותה לפחות לכמה דקות!

chompy7

New member
קפון תומך במישהו להישרדות 2

רשם על הקיר בקבוצה בפייסבוק של איזה רופא שרוצה ליהיות בהישרדות 2 http://www.facebook.com/group.php?gid=8927784563&ref=mf

האמת היה פרק עצוב ומרגש

כמה שאני טעונה על הסדרה, מצאתי את עצמי דומעת מול המסך, הקלטת של ליה, של נעמה (במיוחד כי התינוקות שלנו באותו גיל), עידן, אבל משה שבר אותי, זה גרם לי להבין כ"כ הרבה דברים על הבן אדם, החוסר בטחון שלו, הסיבה שהוא מקטין את עצמו, האמת כאב לי עליו, וזה גרם לי לחשוב מה היה קורה אם הוא היה זוכה??? ליה, בשבילי היא אלופה, מדהימה, אמיתית כזו, בעולם מושלם היא הייתה מקבלת צ'אנס שווה במשחק הזה. נועם התחיל לשעמם אותי, במיוחד שכבר ידוע שהוא חגיע לגמר, ולא שאני יודעת משהו, פשוט לא נראה לי שהם יוכלו להסביר איך פתאום הוא יצוץ במושבעים. שחר........בעדינות, כמות לא מבוטלת של מסמרים חסרים לה, "היא לא משחקת עם חבילה מלאה" (באנגלית זה נשמע יותר טוב.

רק אני חושב שמשה אולי יצא כמו ג'וני פרפליי?

מה אם כל הקטע של "לא שלחו לי קלטת" זה כמו כשפרפליי עבד על כולם בפרק שבו נפגשים עם המשפחות, אולי זו האסטרטגיה המוזרה של משה להישאר במשחק. אולי הוא חושב שאם הוא יראה מסכן, השבט ירגיש רחמים כלפיו ויקחו אותו רחוק רק בגלל שהוא מסכן ושההורים שלו שונאים אותו. אם משה באמת עובד עלינו, אני חושב שהוא אחד השחקנים הכי טובים שהיו בהישרדות אי פעם, כולל את דן ועוד כמה מהאמריקאי.

אין מצב

גיא המנחה לא יעשה הצגה כדי שירחמו על משה (ואני מאלה שטוענת שיש התערבות מוגזמת של ההפקה, אבל עד כאן). אני חושבת שמשה באמת כזה מסכן, אני לא חושבת שזה יעזור לו או יקדם אותו במשהו. על ג'וני לא ריחמתי, אוחחח כ"כ לא סבלתי אותו, כל פעם שהוא היה משלב ידיים עם שתי האצבעות האלה, רציתי לשבור לו אותם

hero nakamoro

New member
חח יש מצב אבל קודם צריך

לשאול אותו אם הוא ראה את עונה7 של הפורמט האמריקאי אבל פרפליי אמר אחרי זה בראיון "סבתא שלי בטח צופה עכשיו בג'רי ספרינגר.. אלא אם כן הוא ניחש שאולי המושבעים יחליטו או משהו כזה...

למעלה