מסכן פרדי

eti Gianecchini

New member
מסכן פרדי

הוא תלה כל כך הרבה תקוות בשביל להיות תורם מתאים לקמילה והכל התנפץ לו בפרצוף, לדעתי הלנה צריכה לספר לו כבר על זה שהוא לא אח של קמילה ובכלל לגלות לכולם את האמת.

eti Gianecchini

New member
בכלל הלנה עכשיו שקועה ברעיון של

להכנס להריון מפדרו ואני שואלת מה יהיה על מיגל?

שלומית16

New member
מיגל זה היה ברור שהוא ייפגע מיגל

המסכן למה תמיד הטובים צריכים לסבול!! אבל אלנה בטוח עוד כמה פרקים תספר לכולם או אפילו היום לא יודעת

my josh

New member
אממ היא נשארת עם מיגל לא..?

פעם קראתי פה הודעה ומישהו הרס לי כשהוא גילה לי ש (ספוילר עוד שניהה!!) ספוילר: שפדרו ואיריס יהיו בסוף ביחד... למרות שלדעתי פדרו צריך ליהיות עם הלנה יש להם סיפור ילדות כזה..

עוד תראו שבסוף פדרו

יהיה התורם המתאים לקמילה, תזכרו מה שאמרתי לכם...!

my josh

New member
זה לא יהיה שווה כי אז לא יהיה את כל

הקטע של ההריון וכל זה..

T00L

New member
בואנה שמתם לב ש..

זו פעם ראשונה שבסידרה אשכרה מראים את הקטע של הנשירת שיער וכל הדברים האלה כתוצאה מסרטן בדרך כלל אחרי איזה שבוע בבית חולים הם מבריאים ובכלל מתעלמים מהנשירת שיער...

ElinorL

New member
לא בכל טיפול כימותרפיה יש נשירה

וגם לא תמיד זה מהר אבל יפה איך שמאפרים אותה ושהיא הסכימה ללכת עם זה עד הסוף ולעשות קרחת...

אסיה א

New member
את כוכך טועה!!! ../images/Emo58.gif

איריס בשום פנים ואופן לא תהיה התורמת של קמילה!!! לא ראית בפרק של אתמול שאלנה התעניינה בסיפור של אותה אחת מארה"ב שהרתה כדי להציל את הבת שלה?!? זה בדיוק מה שהיא תעשה. היא תשכב עם פדרו והתינוקת שתיוולד תהיה התורמת של קמילה!!! ואין פה וויכוח!!!

ממש לא!

אלנה לא תיכנס להירין, כי בסוף איריס תעשה בדיקת דם, ובסוף איריס תתאים, וזה מה שיקרב את קמילה ואיריס...!

אסיה א

New member
ממש כן!!! ../images/Emo20.gif

זו עובדה שהיא כן תיכנס להריון!!! אל תתוכחי, אני ראיתי את הסדרה וראיתי תמונות והיא כן תלד תינוקת שתציל את קמילה...

spiralla m

New member
../images/Emo58.gif

אלנה תיכנס להיריון, אבל איריס תציל את קמילה. ההיריון הוא רק כדי שאלנה תספר את האמת!!!!

למעלה