אוף, אני לא יודעת מה לחשוב כבר
ראיתי את משפט השדה (כמו שכינו את זה כאן) ששי עשה ללאון. זאת הייתה שטיפה רצינית ובאמת חלק מהיחס המגעיל של שי ללאון (בנוסף לסיטואציות נוספות כמו זריקת הכרית וכו'). הוא ממש לא מהפייבוריטים שלי - שתלטן, אגרסיבי, הפך את רנין ולאון, עד עכשיו, לפחות או יותר שפוטים שלו... עדיין לאון אוהב אותו, ואני ממש אוהבת את לאון - הוא ורנין הפייבוריטים שלי. ראו שהוא נפגע מהשטיפה של שי עליו. אבל... אתם חושבים שזה מוצדק שלאון הצביע לשי? אני לא יודעת מה לחשוב, כנראה שזה חלק מהמשחק?
הרי אף אחד לא יכול לצאת שם 100% צודק במשך 3 חודשים... לא? גם אח"כ ששי אמר שחשב להכניס את לאון לסוויטה די כאב לי עליו (כן, כן, על שי). הרי בכל בן אדם יש צדדים רעים וטובים, טובים יותר ופחות, ככה זה. חוצמזה מן הסתם להיות סגורים בווילה, מצולמים כל הזמן, וחלק מהמשחק, מביא אנשים לסביבה שאינה טבעית להם. מה שגורם להם להתנהג שונה. מצד שני, מההתרשמות שלי - הם אמנם מתנהגים שונה אבל לא בקיצוניות גמורה. למשל ג'ני עדיין עושה רושם של בחורה שקטה באחות הקטנה, וערן - אולי לא כל מה שסיפר היה נכון, אבל אני לא יודעת אם הכל היה דמות ששיחק. לא הגיוני לשחק דמות 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע (מישהו יודע מה נסגר איתו בסוף - כל האיומים עליו כשהיה בוילה התממשו?). בקיצור, מה שאני מנסה להגיד זה שלדעתי הם אמנם נשארים עם האופי שלהם גם בווילה, אבל אולי לפעמים זה גורם להם לקטעים קיצוניים יותר, שאינם מתאימים להם במציאות. אולי ההצבעה של לאון הייתה פעולה שנבעה מהסיטואציה הזאת, ובחיים האמיתיים לא היה עושה משהו דומה. כנ"ל לגבי אנשים אחרים שהצביעו לחברים שלהם - קרן שהצביעה לנעמה, יוסי שהצביע לאשר... לא יודעת אם זה אומר שהם צבועים, אולי הכל חלק מהמשחק, שמביא למצבים כאלה.