מסכן שי!

איתי בל

New member
נו בחייך

קודם כל ליוסי באמת אין מישהו קרוב כל כך בבית הוא די לבד אבל איתי?! סביר להניח שהיה רוצה להיכנס עם הבת שלו... אם היו שואלים שבוע לפני בשבוע שהוא גם ככה ויתר על אשר הוא היה אומר הבת שלו אני באמת חושב שהוא פשוט ניסה להיות נחמד לבן ברית החדש חוץ מזה תארי לך שבאמת היו מכניסים את איתי ויוסי לסויטה כל הבית היה פותח עין... כאילו... מה פתאום יוסי ביקש להיות עם איתי או עוד יותר מוזר איתי עם יוסי מה הקשר מה הם יעשו שם? פעמים יחידות שראיתי את איתי מדבר עם יוסי זה היה בזילזול ודי בריב עד לימים האחרונים שעשה ברית תכלס עם עינב ולא כזה עם יוסי פשוט הולך ביחד חוץ מזה הם לא מסתדרים באמת מה הם כבר יעשו בסויטה לילה שלם לבד...

קופנגן

New member
שי בחר בלאון

כי זו הייתה הזדמנות מצוינת לנסות לקבע אותו בקבוצה שלו לפני שיברח.

Saladin

New member
שי לא בחר בליאון, נראה לי כדאי להזכיר.

הוא בחר בצבר.

s7m42

New member
שי בחר בלאון לסוויטה בגלל

שהוא לא היה בוחר בבחורה בגלל חברה שלו ומהגברים חוץ מצבר הוא מסתדר רק עם לאון

אז הוא היה בוחר בהומו לסוויטה

על מנת להרגיע את חברה שלו ? אחריי כל ה-" תולי חתולי " וכו ' גישה מעניינת ... כי לאון מצהיר גם בכל מקום שהוא מעוניין בשי ... אז לקחת אותו איתך לסוויטה זה סוג של צפירת הרגעה לחברה של שי ? אבל זה כל העניין , אני זה שרואה בלאון את ההומו . שי רואה בו חבר לגיטימי וזה יאמר לזכותו .

sweetdreams

New member
אני בכלל חושבת שמ' הולכת להצביע ליוסי ולשפרה

כי היא נלחצת מהנטיות המיניות שהחבר שלה מגלה בזמן האחרון...

קאראט

New member
שי רצה את צבר כפרטנר לסוויטה

אך הוא בחר בסופו של דבר בלאון מן הסיבה (כך הוא אמר) שאם שי יהיה בסוויטה, צבר יגשש מה קורה מחוץ לסוויטה.

איתי בל

New member
אתם בטוחים?

ראיתי אתמול רק חצי פרק ועוד מעט אלך לראות אותו במלואו אבל זה החצי שראיתי ואני זוכר בבירור שהוא אמר שהוא מצד אחד רוצה ללכת עם צב רומצד שני רוצה עם לאון כדי שצבר שיאר בחוץ אבל בכל זאת ילך עם צבר אני בטוח ב90 אחוז זה היה ככה עוד מעט גם ככה אראה שוב אבל... אני די בטוח שאתם טועים

קאראט

New member
אחרי שתראה שוב את הפרק

תעדכן אותנו מה היתה בחירתו של שי. לי ברור מאליו מה שכתבתי לעיל.

FreshF5

New member
בקשר לערן

ממה שראיתי, את אותה הדמות שלו בתוכנית, הוא שיחק גם באחות הקטנה לא מעט פעמים וגם על יד קרן עכשיו, אני גם לא יודעת מה לחשוב בקשר לעניין, לי הוא נראה בנאדם חסר מודעות לחלוטין יכול להיות שאני טועה, למרות זאת צריך להיות בנאדם נורא חכם כדי לשחק את המשחק שהוא כביכול טוען שהוא משחק ורק בנאדם כזה יוכל להגיד, לי בכל אופן, אם ערן אכן שיחק, או לא.

למעלה