מסכנים האנשים בארומה

מסכנים האנשים בארומה ../images/Emo163.gif

כבר פעם שלישית שאני בא והדיסק של אביב מושמע ברציפות כי זה מהנ שיש להם,,,, הם מקבלים דיכאון אביב גפני תוך כדי אכילה איזה טמבלים מי שבוחר לשים את הדיסק ,,,,, הם באו לאכול לא להתאבד,,,,

סוף העולם של שישי בצהריים../images/Emo58.gif

אחר צהרים אבוד של סוף העולם שבו נזכרתי שוב בכל הדברים הרעים של החיים למרות שניסיתי להסתיר, שוב עולים בי הזכרונות המרים על האכזבות והקשיים על בעיות שאיני מצליח לפתור לא בשמש ולא בכפור שוב אני נזכר, אייך אליי את לא באה, וכל השבוע אספתי כוחות רק כדי לנסות לחיות שוב עולים בי אותם חרדות על הבעיות הקיומיות של ההווה והעתיד אי אפשר כבר לברוח מיזה נכון? איין יותר מה להגיד כל שבוע אני חושב שתהייה אולי שלי תשני את הכיוון תראי בי יותר ממישהו אחר אז מה אם אני קצת כבד אז מה אם אני הולך לאט לא נתת אף פעם סיכוי רציני ואת כבר מאחרת לי בכמה שנים, להיות עם המישפחה להיות לבד אותו הדבר תמיד יש צעקות לפעמים זה מ"הנורמלית" של אבא לפעמים זה אצלי בתוך הראש זה לא שהעולם הוא כזה בלתי ניתן להשגה אני פשוט בקרקעית של העולם תמיד קשה לצאת קשה לצוף שאתה פוחד מההווה והמחר והעתיד אחר הצהריים אבוד בעולם מטורף , זה רק עוד יום שישי אני רגיל אותם תחושות טירוף אותם הזיות של יום הדין לו רק היית פה כדי לתת לי שני ידיים,,,,,

למעלה