מסלולים באיזור ים המלח

liorsion

New member
מסלולים באיזור ים המלח

מישהו מכיר מסלולים טובים באיזור, כולל ערד וכו'? רמה טכנית בינונית, 2 אנשים ורכב אחד.. ? תודה..

nk8

New member
אני לא מכיר מסלולים אבל מתכוון לצא>

לצאת לאזור למחרת ליל הסדר עם חבר צור איתי קשר ב- 055982960 בכל שעות היום ושרשר לי את המס' והשם שלך (נדב)

liorsion

New member
אנחנו יוצאים מחר..

סופש"ב ע"ח העבודה.. אסור לוותר :) הבעיה עם ערד וכל אלו שחייבים אח"כ לטפס את הכל כי יש לנו רק רכב אחד.. יש שם גם מסלולים מעגליים?

אין ירידות חינם .. ../images/Emo140.gif

על כל ירידה משלמים בעלייה ועדיף תשלום מראש

liorsion

New member
אין בעיה עם עליות

כל עוד הן אפשריות.. על האופניים.. :)

יורם חן

New member
אפשר להזמין מונית מערד ../images/Emo73.gif

לוקחים 85 ש"ח עד 100 ש"ח להחזיר אתכם לערד. ניתן להעלות שני זוגות אופניים במוניות מסוג אוקטביה. כמו כן ניתן לקוות לטרמפ ממצדה מערב או אם ירדתם עד למטה אז מתחנת הדלק של נווה זוהר- שתי האופציות נוסו בהצלחה....

yuv R

New member
יוסוף הגדול שווה כל אגורה

שים לב: 050-678071 - יוסוף - נהג מונית בדואי בערד, מונית מיניבוס, 15 איש או 3-4 עם אופניים (ואולי 5). איש חביב ונכון לעזור. לקח לנו 80 ש"ח ל- 3 אנשים עם אופניים מחניון מצדה מערב לערד (נסיעה של כחצי שעה) ושימש גם תצפיתן כשהקבוצה שלנו התפצלה... מומלץ! תהנו בטיול ! הסיפור המלא

alonaski

New member
ח'אסן הקטן - תמיד בזמן! ../images/Emo45.gif

נהג מוניות עם לימוזינה מרצדס ארוווווווווווווווווכה! לוקח 7 אנשים בפנים ועוד מקום ל 9 זוגות אופניים על מכסה המנוע מקדימה ועוד שניים על הפגוש האחורי! יש לו פרווה ריחנית על לוח השעונים מקדימה ותליון "חאמסה" עם תפילת הדרך על הראי! מלא בקלטות של אום-קולטום ופאריז אל אטראש - כל הדרך חזרה לערד. (אפשר לבקש לחילופין - לשמוע את ריטה או את צינוביץ' הוא מאוד נחמד וגמיש בעניין...). עלות הנסיעה: לא לקח מאתנו גרוש!!! אפילו לא שקל אחד!!! להיפך - שילם לכל אחד מאתנו 30 שקלים!! רק בשביל הכבוד שעשינו לו שבחרנו בו!! מומלץ בכל פה: ח'אסן הקטן ---->> תמיד בזמן!!
מה זה פה? זה מתחיל להשמע כמו "השוק הפתוח לנהגי מוניות בדואים"...

alonaski

New member
הי יוב! יופי של תיאור טיול! ../images/Emo13.gif

אהבתי את הסיפור שלך וגם שלחתי תגובתי... להלן היא: סיפור נחמד וכתוב יפה!
מעביר הייטב את האווירה, התחושות והחוויה כולה!
אבל... יש לך טעות קטנה... הזכרת בהתחלה שהגעתם ל"מיצד זוהר" אחרי שעה רכיבה ועד שלא אמרת שהמשכתם בירידות עד מעלה חתרורים.. לא הצלחתי להבין את ציר הרכיבה שלכם. מיצד זוהר נמצא בנחל זוהר - בואך שפך נחל זוהר לים המלח. זה במקום אחר לגמרי. בהמשך, הנחתי שרכבתם במסלול שמתאר אלי סט - דרך נחל מורג (אני צודקת?) אם כן - אז לא הגעתם ל"מיצד זוהר" אלא ל"מצפה זוהר" = או רוג'ום זוהר!

liorsion

New member
עליה מצדה-ערד באופניים

כמה קשה העלייה הנ"ל, בכביש?

קשה?? תלוי בכושר שלכם

עשינו אותה יותר מעשר פעמים, אימון טוב ותמיד סיפוק בסוף. לגבי מכוניות כמעט ואין, הכביש ממש נטוש.

XCrider

New member
נכון, אין שם המוני מכוניות. אבל עד

כמה שזכור לי גם אין שוליים סבירים. מספיק נהג אחד לא זהיר ו... כנראה שהפרנויה שלי מרכיבה בכביש מדברת...
בתור רוכב שטח שרוכב בכביש רק כשאין ברירה ונחשף לצערו לאי-אילו הודעות
בפורומי אופניים השונים בשנים האחרונות אני תמיד מעדיף כמה שפחות כביש. אבל כבישונים, הם עושים את זה כל השנה... לגבי העליה, אם עשית את הדרך למטה אני מניח שתסתדר עם הדרך חזרה, אבל אם אתה עושה את שביל הגמל האדום לכיוון מצדה לא תמיד יש חשק (או כח) אחרי העליות "המתונות" בסוף המסלול...

alonaski

New member
או קי - הכביש די נטוש באמת אבל

ככה גם חושבים הנהגים הבודדים שנוסעים שם (או נהגי המוניות) = שהכביש נטוש ואז הם דוהרים בעיקולים המסוכנים שם ו... כמו שאתה בוודאי יודע, דוד - מספיקה מכונית אחת בלבד כדי לדרוס רוכב או שניים... תזכורת לעניין - אביחי הלר, טריאטלט שרכב ב 19 במאי שנה שעברה על כביש חוצה ישראל שעוד לא נפתח לשימוש, חשב שהוא לבד שם (ובאמת היה די לבד...) עד שהגיעה משאית ובהרף עין הפכה את אשתו לאלמנה... :&#39

bisley1

New member
ישנם המון מסלולים באזור ים המלח ->

1. ממשית -מכתש 2. ערד נווה זוהר 3. ערד מצדה (עם אופציה להמשיך לעין בוקק) דרך הגמל האדום ועוד הרבה ידועים יותר וידועים פחות וכל התאורים וההסברים נמצאים בפורום הזה --> תריץ חיפוש בארכיון ומבטיח לך שתמצא הרבה ! ואם עדיין יש שאלות --אשמח לעזור ! בהצלחה BISLEY1

למעלה