מסלולי הליכה באפירוס - מספר שאלות

Adar250215

New member
מסלולי הליכה באפירוס - מספר שאלות

שלום
ראשית, תודה רבה על העזרה !
אנו מתכננים לצאת בעוד שבועיים לטיול טרקים בצפון יוון (7 ימים) :
1. אגם הדרקון: המסלול המלא- האם ניתן לתאם לינה בבקתת אסטרקה ב 19.4 ? במידה ולא, מהן אפשרויות הלינה שלנו (אוהל?)
2. קניון ויקוס - מתחילים בכפר מונודנדרי ומסיימים בכפר ויקוס - באיזו דרך ניתן להגיע מהכפר ויקוס למונודנדרי בתחילת הטרק ?(נשאיר את הרכב בויקוס שיחכה לנו בסוף המסלול )
3. מעיינות הוידומאטיס - האם יש טעם לבצע את המסלול היורד מהכפר ויקוס או את המסלול דור הקרח לאורך הנהר במידה ונעשה כבר את הטרק מסעיף הקודם
ממונודנדרי לויקוס ? זו אותה הדרך ? כמו כן האם ניתן להקים אוהל לחניית לילה לאורך הנהר ?

תודה רבה רבה !
 
מסלולי הליכה בכפרי זגוריה [ אפירוס ]

שלום.
בדרך כלל אנו מבצעים תאום לינה ללקוחות הייעוץ שלנו, מאחר ואתם לא, אני מציע לפנות לאחת החברות המקומיות הפועלות באיזור למשל trekking hellas ומהם ניתן אולי לתאם את הלינה ברפיוג'.
לגבי השארת הרכב לחציית קניון ויקוס, תוכלו לתאם עם בעל המלון שאתם נמצאים בו, הם בקשר עם כמה חברה שעושים הקפצות בזגוריה, זה עולה סביב ה 30 יורו להקפצה, יפתור לכם את הבעיה. אם תתקשו גם אנחנו עושים הקפצות אבל זה רק במקרה חירום ולכן מעט יקרות יותר, ניתן לפנות למוקד שרות שלנו.
לגבי מעיינות הוידומאטיס, אם אתם עושים את כל הקניון, ממונודנדרי [ או ההיפך ] ניתן לשלבם בתוך המסלול, כך שאין צורך לרדת פעמיים לאותו המיקום, מה שמפנה לכם את דוח הקרח.
אסור להקים אוהלים בכל שטח כפרי זגוריה, וגם בקניון ויקוס, כמו כן אסור להדליק אש או להשאיר כל סוג של לכלוך, חשוב להקפיד על נושאים חשובים אלה.
 
למעלה