שנתיים זה לא הרבה זמן. וגם ההגדרה של תומכים לא ברורה לי.
לא הבנתי מה הקישור שלך ניסה לומר.
לגבי ראוטרים מהשנתיים האחרונות: האם למשתמש זה שקוף, כך שלא ישנה אם אתר הוא רק על 4, רק על 6, או על שניהם? האם גם לא ישנה לו אם המחשב מכוון רק ל 6, או רק ל 4, בלי קשר למה שהתוכנה יודעת לעשות? במלים אחרות, האם משתמשים יוכלו לזלוג לאט לתוך 6, אם יוחלט שלא קופצים? ושנתיים זה לא הרבה. ומה על המכשירים שמספקים מובילי השוק, דהינו בזק והוט? אחד הדברים שנחשב יתרון בהוט הוא שאין צורך להחליף את המכשיר שהם ספקו כאשר מגדילים מהירות. מה שאומר שיש לא מעט מכשירים ישנים שלהם אצל לקוחות. איך זה עומד עם תמיכה ב 6, שלא לדבר על שילוב שקוף למשתמש של 6 ו 4? האם בזק חשבה על הענין הזה כאשר הזמינה ראוטרים ללקוחות, או שבענין זה כל דבר שאמרו עליו שתומך ב 6 התאים לה? ואם שילוב שקוף למשתמש, איך בדיוק משיגים את זה? ובהקשר הפורום הזה, באיזו מידה צ'יף, למשל, מתיחס לענין בסקירות שלו? אני באמת לא יודע. גם בגלל שאני לא עוקב אחרי השוק הזה.
בקשר ל XP, סימו תמיכה רק בשנה שעברה, אם אינני טועה. ונדמה לי שאבטחה חלקית הם עוד נותנים. גם לא ברור לי האם מי שיתעקש להתקין כבר לא יוכל. למיטב ידיעתי, ולמרות שנשמעים קולות, תוכנה חופשית עדין תומכת. אז מי שלא רודף אחרי המלה האחרונה, רק בגלל שהיא המלה האחרונה, עשוי להשתמש. וכך גם מי שלא מרגיש צורך להיות ממותג, ואין לו סיבה אמיתית לעבור. אולי לכיס של מיקרוסופט יועיל שיפסיקו עם XP. כידוע, יש כאלו שלא מקבלים ממיקרוסופט כסף.