מסלולי ניווטים באזור גבעת ברנר

מסלולי ניווטים באזור גבעת ברנר

כמי שסיים לאחרונה דרגה ב' בממ"ג, אני מעונין לערוך טיולים ברדיוס של 45 דקות מהמנחת בגבעת ברנר. אני לא מרגיש ממש בטוח לעשות זאת... יש לי חשש שהמפות שקבלנו ממנהל התעופה האזרחי לא מספקות את כל המידע על אזורים מסוכנים לטיסה. מובן שהעובדה שגבעת ברנר לא נמצאת סמוך לשום בועה לא מוסיפה לבטחון שלי בנושא. אשמח לקבל מידע מהותיקים בנושא זה. למשל: טיסה מגבעת ברנר לסופרלנד בראשל"צ, טיסה לאזור בית ג'וברין או לאזור לטרון. תודה, עצמון

ronga

New member
עצה שלי לאזור הזה

תצמד לותיקי המנחת, וצייר לך מפה מפורטת, זהוא אחד האזורים הכי רגישים והמעבר בין נקודות נעשה ב"מזדרונים" מאד מוגדרים ומצומצמים, בייחוד תזהר באזור הסופרלנד שמה ייורט בעבר מצנוע ע"י מסוקים מפלמחים ולכן שווה לבדוק את הנושא יסודית! אח"כ טוס בכף להנאתך בהצלחה רון

dudu200

New member
אפשר להעלות לאתר מפה?

ברורה במקום ללמוד משמועתי בתודה דודו

ronga

New member
אפשר בהחלט,

זה רק דורש את הפעולות הבאות: 1) למצוא מפה מעודכנת 2) לסרוק או לצלם בדיגיטלי (בערך 10 סריקות?) 3) לחבר את כולם לקובץ אחד או שתיים 4) לשנות את הגודל כך שיהיה מספיק קטן להורדה, מספיק קטן על המסך אך עדיין ניתן לקרוא את האותיות הקטנות 5) למצוא שרת שיאכסן זאת במחיר הזול ביותר (נגיד 100 ש"ח לחודש) 6) לשלוך אלי את הקישור, אני אצרף אותה לאתר הבית 6 שלבים פשוטים... והמפה נגישה לכוווולם (עד העדכון הבא כמובן)! תודה רון

היכן מוצאים מפה מעודכנת?

רון, נראה שהבעיה היחידה בשלבים שפרטת היא מציאת מפה מעודכנת... היכן יש מפה כזאת? אני מניח שאתה לא מתכוון למפה שקבלנו ממנהל התעופה שהיא חלקית ולמיטב הבנתי אינה מכילה את כל "התורה שבע"פ" בנושא תכנון מסלולים. האם יש מפות מפורטות יותר של המנהל או גופים אחרים? תודה, עצמון.

ronga

New member
מרכז מיפוי אולי?

שנמצא בלינקולן 1 ת"א אולי משרדי האגודה? לגבי התורה שבע"פ: כמו שאמרת, היא בע"פ (למעט כמה משוגעים בפורום שמנסים ליצור קהילה ע"מ ללמוד מנסיונם של אחרים...) עד כאן זה מה יש...
(אם תעביר קישור למפה סרוקה, רבים יודו לך) בהצלחה רון

למעלה