מסלולי רכיבה בבורמיו

ofeklior

New member
מסלולי רכיבה בבורמיו

היי לכולם.
נוסע לאיטליה ,לבורמיו.
מי יכול ומוכן להעביר לי מסלול מוכן לגרמין לאזור!
תודה מראש

Steven Gerrard8

New member
כתבה מעולה לאזור מעולה !

אני חושב שהכותב (גיא) המעיט משהו בכוחו של המורטירולו ....הסטלוויו הוא אכן טיול קליל עם שיפועי דיאט לעומת המפלצת הנקראת מורטירולו .ללא ספק ה ע ל י ה בה הידיעה . את הגביה אני עושה רק השנה אז אולי אחכ אחשוב אחרת
. אגב גם טונלה ופוסקאנו אחרי כל כך הרבה טיפוס ברגלים זה לא פשוט . כדי השלים את המרובע חסר רק הזונקולן ....

YotamKa

New member
זונקולן לא בתמונה בכלל

נמצא הרבה מזרחה משם.

כל הדולומיטים (פלגרינו, מנגן, ג'או, פדאיה ועוד) מפרידים בין איזור בורמיו לאיזור הזונקולן.

Steven Gerrard8

New member
לא אמרתי ששם

אמרתי שחסר כדי להשלים את ארבעת המפלצות .כולם יטופסו השנה בג'ירו אם השלג ינמס עד אז ...

YotamKa

New member
התבלבלת עם ואל-מרטלו?

המורטירולו לא נראה כחלק בג'ירו השנה כמה שאני זוכר.

אבל יש שלב 16 גאביה-סטלביו-ואל מרטלו שמזכיר בשם את מורטירולו.
כדי לטפס במורטירולו אחרי הגאביה והסטלביו צריך לעשות וואחדה הקפה שגם בג'ירו לא יעשו. אם כבר אז מורטירולו בין הגאביה לסטלביו. זו התעללות לשמה.

http://www.gazzetta.it/Giroditalia/2014/en/percorso-tappe/tappe.shtml?t=16&lang=en

Steven Gerrard8

New member
האמת גם אני בדילמה .

המרחק בין הסלוויו למורטירולו לא גדול כ''כ ועשינו אותו בטראנס האחרון יום אחרי יום עם לינה בלויניו באמצע בסטאג' החמישי ..
אכן מופיע בגרף הרישמי של הג'ירו ואל מורטלו אבל תסתכל לקראת סוף היום יש את הגובה של המורטירולו 1852 שמצויין במפורש . היה לי דיון קצר עם יאיר בן עמי בשוונג בנושא ואני לא נעול על הסיפור .
יכול להיות שאתה והוא צודקים ואני טועה .בכל אופן המרחק בין שלושת העליות לא גדול במיוחד הגביה והסלביו בטוח וגם מהסטלוויו למורטירולו לא .

Steven Gerrard8

New member
יאלה בסדר ...

לא יכול לפתוח את הקישור בעבודה (חסום לי ולא משלג ...) אפתח אחהצ בבית . איך שלא יהיה גם בלי המורטירולו זה ואחד יום יום . האבסורד ,המנוחה היחסית ביום הזה תכלס זה בסטלוויו...הכי מתון ...

למעלה