חברי פורום יקרים! אני מעוניין בהמלצות על מסלול משובח של כ - 40 KM באיזור חניתה הכולל עליות בריאות וסינגלים משובחים. אעריך מאד מאד מפה (אם יש מיפוי סינגלים ע"ג מפה מקומית אז בכלל.....) בתודה מראש דן פורת
קודם כל הסינגל הכי ארוך בצפון ממגרש החניה של הר מירון(ממש למעלה ולא בעיה לטפס לשם בכביש)עלה בשביל הפיסגה רובו המוחלט רכיב קצת לפני הפיסגה שביל ההר מסומן שחור+שי קח אותו עד ביס שדה סינגל טכני משובח רכיב 100% ממול מגרש החניה שעי ביס שדה יוצא נחל נריה מסומן אדום רכיב כולו למעט קטע קצר של 30 מטר מגיעים לדרך המריבה בין חורפייש לבית גאן מול נחל נריה נחל כזיב עליון מסומן בירוק קח אותו רק בתחילת הדרך תוודא שאתה על הירוק ולא באפיק הנחל השביל על הגדה הדרומית מגיע עד גשר אלקוש סכה 25 קמ סינגל רצוף אופציה אחרת מסאסא יוצא דאבל שחור שהופך לסינגל ואחכ שוב לדאבל בעליה טכנית בהתחלה שהופכת לעליה חזקה בסוף חוצים הכביש ולוקחים הירוק שהופך לכחול לנחל פער יופי של סינגל ורובו בצל מגיעים לחורפייש ןלוקחים שביל כחול שיורד לנחל כזיב ומשם לגשר אלקוש מגשר אלקוש נתן לעלות לסאסא דרך השדות של מתת ,קצת טריקי למצוא הדרך ושם יש עליה אימתנית למתת שאחריה רוצים לסאסא רק בכביש
מחורפיש על הכביש לכיוון מערב - אתה מגיע לצומת - ימינה לאלקוש ושמאלה למעלות - אחרי הפניה שמאלה הכביש פונה ימינה ועובר על גשר צר - זהו גשר אלקוש שעובר מעל נחל כזיב.
חורפיש תרשיחא -> זה הכביש שעליו חשבתי. תודה רבה, אדווח מהשטח על רשמים... ואם יש לכם עוד סינגלים של 10KM + => אני מאוד מאוד מאוד אשמח לשמוע . התהפכתי על כסאי לשמע ציון המילה סינגל, ולידה המילה 25 KM.
הסינגל נגמר בכביש ליד הגשר רק חשבתי שאתה מתכוון לרדת לנחל כזיב לחלק המערבי איפה שכל המעיינות ובריכות המים - אחלה מקום לסיום מסלול . יש שתי אפשרויות - או דרך מעלות או לעלות לאלקוש ומשם לכיוון פסוטה/אבירים ולפני אבירים בסינגל השחור ימינה למטה (כולל הליכה רגלית של כ 1 ק"מ).
פיון, 1. נראה לי שהמעיינות הם באמת נ"ס ההולם את המעמד המתוכנן. 2. שבת הבאה כנראה תהיה אקטואלית. 3. אפשר לקפוץ מדרגה או שתיים ולהתארגן על צימר בצפון. מה שיאפשר לרשות השופטת והרשות המחוקקת להנות ממשחק מונופול נחמד, בעוד הרשות המבצעת- מבצעת!
תזהר שהרשויות הממונות לא יראו את ההודעה שלך אחרת אתה מקבל טיל קרקע-ביטול חגיגה. ואז נראה אם הרשות המבצעת מבצעת. מבצעת? מקסימום רשות הנֵמַלִים אנחנו....(נמלה...החיה הקטנה הזאת) בצניעות...בצניעות.