מסלול התנגשות

s a a r o n

New member
מסלול התנגשות

על הבוקר, כאילו שזב לא פורים, אחד המנהלים במקום שבו אני נמצא תפס אותי בשגיאה, ובמקום להחזיר אלי תשובה ישירה - העביר את זה למנהל שלי, כיוון שלדעתו מה שהיה כתוב שם פוגע באותו מנהל מחלקה שצמו שקיבל את זה. אז מה צריך לעשות עכשיו?: לנסות להתעלם? לקחת חופש? לדבר עם המנהל שלי (שדי ברור לי שהוא מבין שזו טעות שיכולה לקרוא)? אין לי כח להתמודד עם זה. התוצאה - לא מסוגל להתרכז בעבודה. רעיונות?

חסר קצת קונטקסט

שלום saaron, לא ברור לי כ"כ מהו טיב השגיאה ומהי הפגיעה שנגרמה. לא ברור מה טיב יחסיך עם זה שנפגע ועם הממונה עליך.. הרבה פעמים הומור עצמי הוא כלי נהדר במצבים כאלה: לפנות אל מי שנפגע במישרין, ללחוץ יד, להתנצל, להשתמש באירוניה עצמית... רפרטואר האפשרויות הוא גדול מאוד. בכל זאת עצה אחת אני כן רוצה להשיא גם בלי להגכיר את הקונטקסט ולכן זו עצה שצריך לקחת בזהירות. לדעתי כדאי שתהיה אקטיבי ולא תחכה רק באופן פאסיבי עד יעבור זעם. האקטיביות מייצרת אצלך גם תחושה וגם מצב עניינים של שליטה בתהליך. כיצד להיות אקטיבי? כאן אתה רואה שרפרטואר האפשרויות גדול מאוד. מקווה שזה יעזור... בקיצור: מוטב לטעות מאשר להסס ולהמתין בתחושת חוסר אונים לתגובות מחוצה לך... ואחרי הכל, שיהיה פורים שמח ומבדח!

aviah

New member
לך למנהל שלך

1. זה שתפס אותך בשגיאה הבהיר שהוא לא חושב שאתה והוא צריכים לדבר ביניהם על כך. 2. חיוני שתראה למנהל הישיר שלך שאתה לא מסתיר ממנו דבר, כולל שגיאות.

למעלה