מסלול חשבונאות ומשפטים?

• פותח הנושא trt3
  • פורסם בתאריך

trt3

New member
מסלול חשבונאות ומשפטים?

היי האם ישנו מסלול חשבונאות ומשפטים באוניברסיטה? . הכוונה לחשבונאות ומשפטים ולא לכלכלה ומשפטים שזה אני יודע שיש!. תודה

stkachov

New member
שמעתי שמועות

שאמור להפתח, אבל נכון לרגע זה אין מסלול כזה. יחד עם זאת שווה לברר במזכירות מה יש להם לחדש בעניין. זה יישמע מוזר... אבל בדיוק הלילה חלמתי חלום מוזר, שתוכנו היה שאני עושה מסלול תלת-חוגי חשבונאות-כלכלה-משפטים

stkachov

New member
את צודקת

אני כבר מחכה כל כך ליום שישי... הכנתי טבלת יאוש של שישה ימים ואני כבר זופר את הימים עד המבחן האחרון ביום שישי. כמובן שאחר כך יתחילו מועדי ב' אבל מי חושב על זה כרגע
ותכלס, אני באמת חשבתי על זה ברצינות. חשבונאות וכלכלה מעניינים אותי, אבל גם משפטים מאוד מעניין... חבל שאי אפשר לשלב.

אני גם התלבטתי בקשר למשפטים

עם חשבונאות ההחלטה הייתה מאוד קלה, איכס, משעמם, שונאת. היו לי 2 קורסים שקשורים לחשבונאות בשנה א' וסבלתי מכל רגע... כשנרשמתי לאוניברסיטה רשמתי משפטים עדיפות ראשונה, כלכלה עדיפות שניה. התקבלתי לשני החוגים. החלפתי בין העדיפויות, שמתי את כלכלה בעדיפות ראשונה, משפטים שניה. החלטתי סופית שאני לא רוצה משפטים חד חוגי. החלטתי שאני רוצה משפטים-כלכלה דו חוגי. ויתרתי סופית על משפטים. ונשארתי רק עם כלכלה.

stkachov

New member
כן כן

בסוף נראה אותך משלימה לראיית חשבון בבר אילן

berta84

New member
מה שהיה נחמד בקורסים בחשבונאות

זה המרצים הרואי חשבון כאלה הם כאלה קולים, חברותיים, חתיכים, מעניינים ומה לא... במבוא לחשבונאות ניהולית שהוא קורס באמת מעיק היה לנו את עוזי מסינגר אילו לא הוא לא הייתי עוברת את הקורס וביסודות החשבונאות היה לנו רואה חשבון בשם עדי הירש הוא כבר לא מלמד באוניברסיטה לפחות לא בחוג לכלכלה עד כמה שאני יודעת.

למעלה