מסלול טיול סופי לתאילנד- אשמח לשמוע דעות. תודה!

מסלול טיול סופי לתאילנד- אשמח לשמוע דעות. תודה!

החלטנו לוותר על קאצאנבורי ולפנות יותר זמן לצפון, כי כשהתחלנו להתעמק קצת, גילינו שדווקא mae hong son ופאי מאוד קורצות לנו. בכלל, אנחנו מעדיפים לטייל בנחת בלי לחץ ורחוק מה"ישראליאדה", יותר טיולים בטבע, מנוחה, אנחנו לא בקטע של ג'יפים ופעילויות אקסטרים. מה גם, שמאחר ועל הצפון אנחנו לא נוותר, הגענו למסקנה שקאצ'אנבורי תחייב אותנו לעוד "מעבר" קטן, ולהרגשתנו "תפסת מרובה- לא תפסת". וזה המסלול:
10.10 נחיתה בבוקר בבנקוק, לינה בבנקוק וסיורים בעיר
11.10 המשך בבנקוק
12.10 המשך בנקוק- בצהריים טיסה לצ'יאנג מאי.
13.10 צ'יאנג מאי- סיור בעיר + שוק הלילה (לינה בצי'אנג מאי)
14.10 ביקור במקלט פילים פאטארה
15.10 פארק דוי איתנון + שבטים אם יתחשק לנו
16.10 מקדש דוי סוטפ + נסיעה לפאי (לינה בפאי)
17.10 פאי
18.10 פאי- נסיעה למא הונג סון
19.10 מא הונג סון
20.10 מא הונג סון
21.10 טיסה לצ'יאנג מאי ומשם טיסה לאיים ל-10 ימים- עד ה1.11- משם חזרה לבנקוק ליומיים וחזרה הביתה ב3.11.

מה דעתכם? אשמח לשמוע התייחסות.
תודה רבה

kogawa

New member
המסלול הכי סטנדרטי שיש

רק לא ברור לי איך במסלול כל כך שגרתי תמלטו מהישראליאדה. בחרתם את היעדים שכמעט כל ישראלי בוחר בהם. רוצים את תאילנד היפה בלי ישראליאדה? סעו לאיסאן, צאו מצ'יאנגמאי דווקא צפון מזרחה ולא מערבה, טיילו במרכז, צאו מבנגקוק מערבה שם פרט לקנצ'אנאבורי והמפלים יש המון המון מה לראות. רוצים שיגרתי? בחרתם במסלול הנכון

אנחנו לא מחפשים להיות מיוחדים ושונים בכל מחיר

אלא ללכת לאן שמעניין אותנו. אולי אנחנו שגרתיים אבל אלו האתרים שמעניינים אותנו.
זו פעם הראשונה שלנו בתאילנד ואנחנו לא מחפשים להמציא את הגלגל. בפעם הבאה (אם תהיה) מן הסתם נחפש אתרים שונים שבהם לא ביקרנו עדיין.
אגב, תקן אותי אם אני טועה, אבל למיטב הבנתי רוב הישראלים הולכים לטיולי ג'יפים וטיולים מאורגנים ואנחנו לא מתכננים לעשות כן, אלא לטייל בצורה עצמאית, וגם, שמתי לב שרוב הישראלים דווקא הולכים לצ'יאנג ראי, משולש הגבולות המקדש הלבן וכדו'- מקומות שלא נהייה בהם.

אבשלום68

New member
המסלול הרבה יותר טוב מהקודם

רק שלמה הונג סון הקדשתם יותר מדי זמן.
יום הנסיעה מפאי למה הונג סון זה כמעט יום שלם, אני מציע לכן לקח מונית שתקח אותכם למערת לוד ותעצור בדרך בכמה מקומות.
המחיר ממש לא גבוה.
בנוסף - אתם צריכים שני לילות ולא יותר למה הונג סון
את העודף השקיעו בפאי.
לגבי טיסה ממה הונג סון לציאנג מאי, קחו את את טיסה הראשונה, יש הרבה עיכובים בטיסות משם בגלל ערפל.
ואולי כדאי לטוס יום קודם על מנת לא לפספס את הטיסה לאיים

תודה על הפידבק + כמה שאלות נוספות

טוב, אז הזמנו טיסה לצ'יאנג מאי דרך "נוק", ולגבי מה הונג סון נראה לי שבאמת נזמין טיסה יום קודם כדי לא לפספס את הטיסה לאיים. לגבי פאי ומה הונג סון, החלטנו לא להזמין מלון עדיין ולזרום שם, לפי איך שנרגיש. אנחנו נוסעים בתחילת אוקטובר כך שאני מקווה שלא יהיה עמוס מדי... יש לי כמה שאלות נוספות, ומתנצלת מראש על החפירה...
האם כדאי לשכור רכב בפאי וכבר לנסוע איתו למה הונג סון? (אנחנו לא יודעים לרכב על אופנוע)
האם יש סוכנויות טרקים/ראפטינג מומלצות במיוחד שיכולים לבנות לנו מסלול?
באיים- עדיין לא החלטנו אם לבחור בצד המערבי או המזרחי- הבנתי שבאוקטובר מבחינת מזג האוויר מומלץ דווקא הצד המערבי?
&nbsp
תודה רבה מראש
&nbsp

אבשלום68

New member
לינה ושכירת רכב

אני מציע לכם לקחת איתכם רשימה של אי אילו מלונות ו/או גסט האוסים בפאח ומה הונג סון שתוכלו לצלצל אליהם מציאנג מאי ולהזמין.
בפאי יש כמה מקומות נחמדים אנינאישית מאד נהניתי ב
http://www.lycheegardenbungalow.com/
גסט האוס בניהול של ישראלית שמאד עוזרת בהתארגנות, דרכה אירגנתי "מוניתטנדר " לטיול באיזור.
לנסיעה למה הונג סון אל תנהגו לבד זו דרך יפיפיה ומפותלת, מי שנוהג לא מזיז את עיניו מהכביש, תמורת כ 2000 באהט לקח אותי נהג מפאי למה הונג סון -נסיעה של כמעט יום שלם כולל עצירות......
במה הונג סון התאכסנתי ב
http://www.travelfish.org/accommoda...n_thailand/mae_hong_son/mae_hong_son/all/1836
נסו לחפש בבוקינג/ הוטל / אגודה....
מיקום מרכזי ומלון חמוד

תודה רבה על הסבלנות והתשובות המפורטות!!!

עכשיו נשאר לנו רק להחליט לאיזה איים לטוס- הצד המערבי או המזרחי- ולהזמין מלונות

ישראלים בתאילנד

בכל אחד מהיעדים ה"מוכרים" ניתן להרחק בכמה דקות נסיעה מהמרכז ולקבל חוויה שונה במלונות פחות מתויירים ועמוסים

לגבי הישראלים והיעדים

רובם אכן הולכים לטיולי הגי'פים של טנא ורק בריק
אם לא היה בא לכם לטייל עצמאית
אלא הייתם רוצים משהו מאורגן ולא לשבור את הראש זה לא היה כל כך נורא אם הייתם מצטרפים לאחד הטיולים הללו
אך אין לי ספק שבחרתם בחירה נכונה.
לגבי היעדים שבחרתם, לדעתי האישית אתם צודקים
מן הסתם כשבוחרים יעד הוא אמור לעניין ולא בוחרים בו בגלל שיש בו או אין בו ישראלים
המון הצלחה ,תהנו ותחזרו להגיד איך היה
&nbsp
&nbsp
המון הצלחה
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה