מסלול, טיסות ושאר ירקות...

gbcr87

New member
מסלול, טיסות ושאר ירקות...

היי, אני ממש אובדת עצות וצריכה עזרה ואת דעתכם.... עוד שבועיים אני נוסעת לטיול של 3 חודשים (עד תחילת מרץ) ואני ממש לא סגורה, ויש כמה חורים שאני אשמח אם תעזרו לי לסגור... בהתחלה המסלול שלי היה אמור להיות: נחיתה בסאו פאולו -> טיסה (מאורגן כבר) לאיגואסו -> ארגנטינה וצ'ילה (דרום עד לאושוואיה) -> בואנוס איירס -> גלאפגוס -> פרו -> ברזיל (להיות במורו לשבועיים אחרי הקרנבל כיוון שלא כ"כ מושך אותי הקרנבל) -> חזרה לארץ אבל בגלל שבפרו זו ממש לא העונה, חלק מהדברים נשארו כמו שהיו: סאו פאולו -> איגואסו -> ארגנטינה וצ'ילה (דרום עד לאושוואיה) -> בואנוס איירס ומשם ההתלבטות...... חשבתי בכל זאת משם לטוס לקיטו והיות בגלאפגוס כי אני ממש ממש רוצה גלאפגוס, אבל פתאום אני רואה שהמחירים של הטיסות מטורפים! כ- 800 דולר חד כיווני... + עלויות הגלאפגוס... ומכיוון שאני לא אכנס לפרו כמו התכנון המקורי בגלל מזג אוויר, מהגלאפגוס אני ארד ללימה ומשם טיסה לסאו פאולו (גם היא מוזמנת כבר דרך אל על) לשבועיים האחרונים בברזיל (שזה גם לא השתנה). קיצר, זה יקר בטירוף ואני לא יודעת אם שווה את זה... מה נראה לכם? האם יש אלטרנטיסות אחרות להגיע לקיטו? ומקיטו ללימה אוטובוס או טיסה וכמה עולה כל אחד בערך? מצטערת על החפירות, אבל אני ממש לא יודעת מה לעשות.... :( תודה רבה!!! ענבר

דעתי האישית מאוד

לדעתי כדאי לך פשוט לוותר על מקומות אחרים ולבלות את כל הזמן שלך בארגנטינה וצ'ילה. אלה שתי מדינות ענקיות עם המון מה לראות ולחוות בהן, ואת נוסעת בדיוק בעונה המתאימה ביותר. אנחנו היינו כמעט 3 חודשים רק בהן ולא הספקנו לראות את כל מה שרצינו.

למעלה