מסלול לגן העדן

מסלול לגן העדן

שלום לכולם. התגעגעתי לכולכם. עוד 20 יום אני על המטוס לגן העדן הקסום. רציתי להתייעץ ע המנוסים שבכם לגבי המסלול. אשמח אם תתייחסו בביקורת נוקבת/תומכת לגבי המסלול הבא: בנגקוק-איותאיה (טיול יום)-בנגקוק-קאנצ´אנאבורי-מפלי אראוו´ן-סוקותאי-פיסטאנולוק-לאמפאנג-צ´אנג מאי-טרק טאנה לפאי ומא הונג סון-צ´אנג ראי-משולש הזהב-צ´יאנג קונג-לאוס (ואן ויאנג-לואנג פראבנג-נונג קאי-מונגי-פראבנג-)בנגקוק-פארק לאולנד-פטאיה-קו צ´אנג-פטאיה-סוראט תאני-קראבי-פוקט-קו פי פי-קו סאמוי-קו פננגאן (פול מון)-בנגקוק-הביתה (לא רוצים לחזור,לא רוצים לחזור....) מה דעתכם? טענות מענות ושיפורים יתקבלו בברכה נאור

aviron

New member
תוריד את פאטייה

וגם אי הפיל (קו צאנג) משעמם. תטוס מהצפון הישר לסוראטני . וגם אולי תגלה לי איך אתה מדפיס במקום א אות תאית?- ส 

naorkalo

New member
לבטים אחרונים

עכשיו באמת בלבלת אותי. קודם אמרת שאי אפשר לעשות טרקים בצפון ועכשיו אתה יוצא נגד פטאיה, שכולם עד עכשיו (ספר המדריך וכל מי שהיה שם) המליצו בחום לגביה. האם תדבוק בדעתך גם אם אומר שיש לי חושיים מלאים? ומה עם הפארק לאולנד בדרך לפטאיה? את שאר המסלול אתה מאשר ? תודה נאור

trancelover

New member
וואי איזה הודעה מגרה רשמת

אני כלכך מקנא, היית חייבת להוסיף את הפול מון בסוגריים ??
תהני מותק ושמרי על עצמך, חיסונים וכו.. וואי הלוואי עליי כזה מסע ..צריך לאסוף עוד מלא כסף

salmax

New member
פטאיה עיר לזיונים בלבד

פטאיה זה סדום ועמורה התנכית בסגנון הכי בוטה שראיתי עליי אדמות. מי שמחפש מין ורק מין ימצא את מבוקשו בעיר זו לכל האחרים אין מה להתקרב לעיר המקום פשוט מגעיל .חופים לא מי יודע מה .

aviron

New member
זה העניין, או החוסר עניין, נאור

ובשביל לזיין לא צריך לעשות חריגה כזו מהמסלול שקבעת - והוא טוב! אם לא הית מבקר באיים - ניחא. אבל על יד האים פאטיה היא כלום וחבל על הזמן והכסף. בהקשר לטראקים בצפון: מה לעשות. נכון לרגע זה: גשם יומי שגורם להמון המון בוץ. לא שאי-אפשר לטייל בתנאים רגילים, אך גיפים והליכה בוץ: מה אני אגיד לך. לי זה לא נראה - גם באם מספר משרדים בצ´.מאי - בניהם חברה ישראלים, מפרסמים זאת. חושב שזאת הטעייה למען בצע כסף. אני אישית הסתובתי השבוע במסלולי הטראקים והגיפים: בוץ, בוץ ובוץ. אז אולי כדאי להמתין - או לטייל בכבישים...

למעלה