מסלול לחובבן

orenma2

New member
מסלול לחובבן

אני רוצה להתחיל לרכוב על אופני הרים לפני שאני נכנס לזה (וקונה אופניים) , אתם מכירים מקום שאפשר להשכיר אופניים ולהתנסות?

erezfix

New member
בבית אורן יש מקום כזה, 50 ש"ח

להשכרה של שעתיים. יש שלושה מסלולים אפשריים (אתה מקבל מפה במקום) לפי רמות קושי שונות. מומלץ בחום, אם לא תמצא אז אני אחפור קצת ואמצא את הטל'. ביי ארז.

קלוזו

New member
כנס כאן

למשפחות הרוכבים שלום. לאחר הפסקה ממושכת טיול משפחות ומתחילים לאגם בכרמל הירוק - מסלול ירידות תאריך: יום שבת ה - 4.26 בשעה 9:00.(נא לדייק)!. מקום המפגש : בכניסה לעוספיה (מכיוון חיפה) בחניה של מסעדת אורן הכרמל, אחרי הפניה לנחל חיק. הגעה: מהמרכז- נוסעים צפונה בכביש #2, יורדים במחלף עתלית ונוסעים מזרחה, פונים בכביש #4 צפונה (שמאלה) ומיד מזרחה (ימינה) לכיוון בית אורן. עולים בכביש #721 עד סופו, פונים ימינה לכיוון עוספיה ובכניסה לכפר מיד לאחר הפניה ימינה לנחל חיק - מגרש החניה של מסעדת אורן הכרמל. המסלול: המסלול יכלול רכיבה במורד לכיוון בקעת אלון דרך עין חיק המשך לעין אלון ולאגם. סיום בחניון והסעת הנהגים למכוניות. מחיר: הטיול 50 ש"ח.למשתתף.בוגר. 30 ש"ח לילד (עד גיל 18) חייל, סטודנט. הסעת נהגים כ -10 ש"ח לנוסע (תלוי במספר הנוסעים). השכרת אופניים: 40 ש"ח. יש להזמין ב e-mail [email protected] בציון גובה ומס' טלפון עד יום חמישי בערב. חשוב ! יש להודיע ב e-mail [email protected] על כוונתכם להשתתף עד יום חמישי ב 20:00 ולציין שם וטלפון. להתראות, גדעון

למעלה