חצי שנה בתוך זה,אבל ננסה לענות על חלק..
אני לא מנסה לנסות לייפות מצד אחד ולא להפחיד מצד שני... רק מספרת הכל מנק' המבט שלי.. הלימודים אינטסיביים. נורא אינטסיביים. אצלנו לפחות בביה"ס בקפלן אנחנו לומדים שלושה ימים בשבוע מ8 בבוקר ועד 15:30\16:00 בצהריים ובבר אילן יומיים רצופים של 12 שעות.. מה שנותן לך זמן מינימלי לתמרן בין העבודות,ש.ב. והכנה למבחנים.. אבל אפשר לשרוד את זה. בחיי שאפשר
אני בדיוק כמוך בקטע ההומאנית. למדתי גם מגמה ריאלית בתיכון ותמיד הייתי מאלה שעוברות ללמוד ג"ג במקום פיזיקה... ו-וואלה,מה אני אגיד לך, סמסטר שעבר הותקלתי במקצוע שבחיים לא חשבתי שאצליח לעבור (ובטח לא במועד הראשון) ואני גאה להגיד שיש לי עובר בכימיה ואני שמה הכל מאחוריי. עכשיו התחלנו פיזיקה,וזה לא גן של שושנים,אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות... מעט השקעה פה,קצת תרגולים שם והציון שאת רוצה להגיע אליו בדרך. בר אילן, יש מרצים ויש מרצים. אני אישית מעריצה כמה מתוכם ואת השאר... אני אעדיף לצנזר את דעתי.. כי לא נעים
יש מרצים שאת נהנת להקשיב להם וזה פשוט לסכם את מה שהם אומרים... ויש את המרצים שאת מנסה להחזיק את העיניים פקוחות או כאלה שאת מתמרמרת עליהם ש"הם לא יודעים להרצות!" אבל כמו שאמרתי, שורדים. כשאת אומרת 'אנשים בחוג' את מתכוונת לשאר בתי הספר שלומדים יחד איתך? אנחנו חמישה בתי ספר,שזה 84 אנשים+-,ותאמיני לי-כיף חיים אצלנו. מתערבבים אחד בשני בהפסקות, יושבים אחד ליד השני בשיעורים... זה ממש כמו כיתה אחת מאסיבית. לגבי 4 ו5 אני אתן למישהו אחר לענות.. מראות קשים.. אז ככה, את צריכה לבוא עם קיבה חזקה או להיות מוכנה להפוך אותה לחזקה תוך כדי שתתרגלי. אנחנו השבוע נכנסים להתמחות הקלינית שלנו,אבל עשו לנו סיורים בביה"ח... וזה לא פשוט. את צריכה להגיע ללימודים הספציפיים האלה מודעת לעובדה שאת צריכה לעבור הכשרה בבתי חולים וזה כולל גם מחלקות לא פשוטות בכלל כמו פנימיות למינהן, ילדים והמיון עצמו. אין ספק שתתקלי בהרבה דברים מזעזעים,אבל (כמה שעצוב לכתוב את זה) מתרגלים לזה בסופו של דבר. ובסה"כ כמו שכתבתי,בתור מישהי שהתחילה באוקטובר האחרון, אני באמת נהנת בינתיים. ואם אפשר להמליץ על ביה"ס,לכי על קפלן.
אני יודעת שאני לא ממש אובייקטיבית,אבל אני באמת מאוהבת בצוות ובכיתה שלי.