מסלול ריצה מסילה נעה חב´ אביר ספורט

ronish

New member
מסלול ריצה מסילה נעה חב´ אביר ספורט

הנ"ל משמשת ספקית של ערוץ הקניות. רכשתי מכשיר ריצה ב-4000 ש"ח. חודש לאחר תום האחריות, הלך מנוע. בנוסף ל-150 ש"ח עבור ביקור הטכנאי הם רוצים 1500 ש"ח עבור מנוע חדש כי הם לא מתעסקים בתיקונים. משיחה שלי עם מנהל השרות שלהם עולה כי המנוע שלהם מתנהג כמו נורה. כלומר עלול להתקלקל תוך שתי שניות עד שתי שנים. לבסוף תיקנתי את המנוע ב-250 ש"ח אבל זה לא הענין. הענין הוא שלמכשיר יש אמינות , ואיכות השווים ל- א פ ס!!!!. דרך אגב, על מנוע חדש הם היו מוכנים לתת חצי שנת אחריות בלבד מה שמוכיח שאפילו הם לא מחזיקים מהמוצרים שלהם. העיקר שבערוץ הקניות מפתים אותך עם "חדר כושר אצלך בבית". ב-1500 ש"ח שזה, מה שהחברה רצתה עבור מנוע חדש, ניתן לרכוש מנוי לשנתיים לחדר כושר. ראו הוזהרתם!!

Oogi

New member
לכמה זמן היתה תקפה

האחריות? נשמע לי ממש מרגיז היחס המזלזל שלהם בלקוחות!! אני רק חייבת לומר שבתור אחת שביקרה לא פעם בחדרי כושר אני דיי הייתי מהססת מראש לקנות הליכון ביתי, שכן גם בחדר הכושר עצמו בכל פעם מתקלקל הליכון אחר... אז כנראה שתחושתי היתה נכונה, וחבל (לפחות ביחס לחברה אביר ספורט).

odedg

New member
זאת הבעיה של חיי המוצר

שלום! זאת הבעיה של חיי המוצר, ולכן כדאי לנסות לברר בעת הקניה ולפני הביצוע מה טיב האחריות ותנאיה, וכן מה קורה ביום שאחרי. לבעיה זו אין עדיין כדור...

ronish

New member
חיי המוצר

הקניה בוצעה דרך ערוץ הקניות ונאמר שהאחריות היא לשנה. כאשר אתה קונה מסילה נעה, אתה מצפה שיהיו אי אילו קלקולים לאחר תקופה סבירה : שהגומי יקרע, שהקרש יישבר וכו´, קלקולים קטנים. אבל אינך מצפה לכך שהמנוע שהוא לב המכשיר יפסיק לעבוד ותצטרך, לאחר השקעה של 4,000 ש"ח להשקיע עוד קרוב ל-40% מהעלות אחרי שנה וחודש. הבעיה היא שמוכרים לך מכונה עם רכיבים מחורבנים, וכנראה שאין מציאות. אם אתה רוצה מסילה נעה שתחזיק מעמד אתה צריך לחשוב על 16,000 ש"ח או ללכת לחדר כושר.

imthe1

New member
דווקא לי יש דגם טוב (טפו טפו טפו)

קניתי לפניי כשנתיים דגם discovery hr 5 שנמכר גם בארצות הברית (חיפשתי באינטרנט לפניי שקניתי). ועד כה עושה עבודה טובה מאוד. (הלך לי אומנם המתג שלמעלה ומוריד את המהירות אבל יש בפאנל אחד אחר אז זה לא מה שמפריע לי.). ביי

למעלה