מסלול 05-23 נפתח בראש פינה

צור בנר

New member
מסלול 05-23 נפתח בראש פינה

אני בד"כ מחשיב את עצמי כמעודכן בנושאי תעופה, אך בשבוע שעבר, הצלחתי להיות מופתע. בכרי דשא עברתי עם חניך למגדל וקיבלנו הוראה להיכנס לעם הרוח שמאלית של 23. הופתעתי כמו החניך שלידי ושאלנו שוב כדי לוודא. שאלתי את הפקח מאוחר יותר מתי המסלול נפתח ונעניתי שלפני חודשיים זה קרה. אורכו של המסלול החדש הוא כ 1000 מטר (הוא קוצר) ורוחבו 18 מטר. נקודה לתחקור - דירשו נוטאמים בכל טיסה וטיסה מפורשות בציפיה לקבל את כל העדכונים ממודיעין טיס

sagiari

New member
נחיתה על 23 ביום שישי

גם אני הופתעתי ביום שישי כשקיבלתי מהמגדל בר"פ להכנס לעם הרוח של 23 למזלי היה איתי תרשים ההקפה כך שמיד התארגנתי. בזמן הנחיתה היתה רוח של כ15 קשר מכיוון 240

deutsch

New member
צריך מאד להיזהר..

ולהמנע כמה שיותר מהמראה על מסלול 23 בגלל רכס ההרים אשר יוצר מערבולות חריפות אשר גורמות סיכון רב בגלל רכס ההרים השוכן מערבית לשדה.

אני המראתי ביום שישי

על 23 הרוח היתה 220/15 המסלול לא מי יודע מה מתוחזק, לפי דעתי דרושים שיפוצים נוספים. לפנינו נחת סוליסט בנווט הארוך שלו במטוס של נשר - אחלה נחיתה ובהצלחה בהמשך

sagiari

New member
הסכנה בהמראה מ23

הסכנה האמיתית בהמראה מ23, היא בקומבינציה של יום חם מאד וטייס לא מנוסה, אשר בגלל עילוי פחות מהרגיל ותמונת הנוף מולו,מושך את הסטיק ולבסוף מזדקר אם אינני טועה הדבר קרה לסוליסט בניווט והוא מצא עצמו על הגבעה ממול לשדה

למעלה