מסמך לעיונכם QA/Test Plans and Procedures document enjoy
א אבי ע New member 5/2/04 #2 שלום סהר ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif לקח לי רגע לזהות אותך מדי פעם אנחנו מסתכלים כאן על התמונות מאטלנטה, וגם אתה מופיע... תודה על המסמך. פירוט הסוגים של מסמכי QA יכול בהחלט להועיל.
שלום סהר ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif לקח לי רגע לזהות אותך מדי פעם אנחנו מסתכלים כאן על התמונות מאטלנטה, וגם אתה מופיע... תודה על המסמך. פירוט הסוגים של מסמכי QA יכול בהחלט להועיל.
S SaharQA New member 6/2/04 #3 היי ד"ר אבי ע נחמד להיות חלק מארכיון התמונות המפואר שלך אני כרגע בעיצומו של איסוף חומרים הקשורים בבקרת איכות לסוגיו ואני ישמח לשתפו
היי ד"ר אבי ע נחמד להיות חלק מארכיון התמונות המפואר שלך אני כרגע בעיצומו של איסוף חומרים הקשורים בבקרת איכות לסוגיו ואני ישמח לשתפו
א אבי ע New member 10/2/04 #4 ../images/Emo32.gif ידידנו המשותף ../images/Emo39.gif לפיתוח ולצלילות, גילעד, קיבל עובד מצטיין שלשום בתמונה צלילה לא מפלורידה, אבל מראס ממלח, סיני.
../images/Emo32.gif ידידנו המשותף ../images/Emo39.gif לפיתוח ולצלילות, גילעד, קיבל עובד מצטיין שלשום בתמונה צלילה לא מפלורידה, אבל מראס ממלח, סיני.
א אבי ע New member 10/2/04 #5 ../images/Emo32.gif ולמזכרת, צלילה עם סירנות../images/Emo39.gif בפלורידה (צולם על ידי ליאור מאמדוקס)