מסמכי אופיס בעברית

מסמכי אופיס בעברית

סוף סוף, (אולי אני טועה ויש פתרון ישן יותר אבל אני לא מצאתי) גיליתי אתמול שגוגל הועילו להוציא Google docs לאנדרואיד. ניתן כמובן לקרוא ו... גם לערוך מסמכי אופיס בעברית. התוכנה כמובן חינמית במרקט. ניתן לפתוח דרכה מסמכים ישירות מגוגל מייל או מהמכשיר. ויש עוד כמה וכמה אופציות בינתיים לא כולם עובדות עם מסמכים בעברית אבל (לדוגמא צילום מסמך במצלמה והפיכת התמונה לטקסט) הורדתי, ניסיתי קצת ובינתיים נראה מעולה. בקיצור מומלץ לנסות! שבת שלום

פגית

New member
תודה

em28

Well-known member
האם זה מחליף את Documents ToGo

חבילת ה"אופיס" לאנדרואיד ?

רענן 25

New member
עד כמה שראיתי

מדובר רק ביכולת עריכה טקסטואלית. לא עריכתית ולא גרפית. מין עורך טקסטים פשוט כזה. מה שנחמד באפליקציה היא העובדה שהיא מרכזת במקום יחיד את כל הצרופות המחוברות למיילים שקבלתי בג'ימייל בעבר. עדיין לא בדקתי אם מדובר בכל הצרופות או רק באלה שפתחתי בעבר בגוגל דוקס במחשב. בכל מקרה מאד חביב, יעיל ושימושי. אגב, כל הקבצים הללו, וגם אחרים מתוכנות טקסטים שונות שסינכרנתי למחשב, עלו מעצמם ברגע שהתוכנה עלתה. חבל רק שזו לא באמת תוכנת עיבוד תמלילים. אלא אם כן פספסתי שם משהו ויש לה יותר יכולות ממה שנדמה בבדיקה שטחית.

פגית

New member
יש חודש ניסיון של המסמכים פרו:)

אני הורדתי ובודקת את העיננין ואז אחליט אם לרכוש או לא..

רענן 25

New member
למה הכוונה?

לא הבנתי את הודעתך. יש תוכנת פרו לגוגל דוקס? משהו אחר?

פגית

New member
בגלקסי

יש תוכנה רק לקריאת מסמכים,קוביות כאלה באדום כחול וירוק נדמה לי, לה יש גירסה בתשלום שמאפשרת לערוך אותם, היא ניתנת עכשיו להורדה מהמרקט לחודש ניסיון בחינם...

פגית

New member
תודה השם נשכח ממני

ויש מלא מקבילות, אז אני מתבלבלת תמיד... דיי מרוצה מהחודש ניסיון- אם אמצא עצמי משתמשת כבדה אולי ארכוש מלא

רענן 25

New member
וזה עובד בעברית?

בדרך כלל התוכנות הללו מתעלמות מכותבי עברית. מאד אשמח לדעת שאפשר. יישור לימין וכל זה? בעצם אוכל להוריד ולנסות בעצמי....

פגית

New member
יש מקבילות רבות

שווה בדיקה. תיראי זה לעולם לא יהיה כמו עריכה במחשב, לי זה מספיק, טרם ערכתי משהו ארוך..

למעלה