מסמכי וורד ב-PPC

JonDoe2

New member
מסמכי וורד ב-PPC

אני מתכונן לרכוש בקרוב מכשיר hp jornada ורציתי לדעת אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא מסמכי וורד בעברית: 1. אם אני לוקח מסמך וורד מה-PC הכתוב בעברית ומכיל מספר פונטים עבריים (נניח david, miriam ועוד מספר פונטים), כיצד אני אראה אותו ב-PPC ? (הבנתי שיש שם רק פונט עברי אחד, זה נכון ?!) 2. אם אני עורך את המסמך ב-PPC, כיצד הוא יראה כשאני אעביר אותו ל-PC ? 3. האם ב-PPC אני אראה את כל האלמנטים השונים במסמך (תמונות, טבלאות, WordArt...) ? אם התשובה היא לא, אז מה אני אראה במקום ?

JonDoe2

New member
הקפצה (אבל תקראו בכל אופן)../images/Emo4.gif

אני ממש צריך תשובה לשאלה שלי, כי זה הדבר שמפריד ביני לבין מכשיר PPC (וזה יכריח אותי לבזבז המון דפים ולהדפיס את כל המסמכים שאני קורא).

mihablum

New member
צר לי לאכזב אותך - נתקלתי בבעיות

רבות במעבר מסמכי עברית. פונטים - נכון קיים פונט אחד אך ע"פ הידוע לי ניתן להוסיף - רגע אנסה... אז ככה ניסיתי תפוז, ברטל, ואפילו ARIAL - לא עובד - מקבל סימנים או רווחים !!! באשר למעבר גם ניתקלתי בבעיות. אנייכול להמליץ לך להתקשר לPDAC ולשאול אותם. וכן להתנסטות עם מכשיר בהנדי - דיזנגוף סנטר - להביא ממש קובץ ולבקש לנסות להעביר אותו. - תתקשר קודם ותסביר להם את רצונך. ככלל יש תמיכה טכנית במקום פעמיים בשבוע ואלוי כדאי שתנסה כשהתמיכה במקום. תעדכן אותי !!

למעלה