מסממני הקיץ וסוף עונת השוקולד
כמידי קיץ כמעט, נסענו שתי משפחות בסוף השבוע האחרון לצימר המשפחתי שלנו (לא שהוא שלנו אבל אנחנו כבר מרגישים שם כמו בבית) ובשבת בבוקר עלינו לרמה לקטיף דובדבנים באודם.
ציפוי דובדבנים בשוקולד זה אחת הפעולות האחרונות שאני עושה עם שוקולד עד לירידת הטמפרטורות. לצורך הציפוי אני מעדיף דובדבנים טריים, גדולים, בשרניים וקשים וכאלו קשה מאוד למצוא בסופר.
אז אחר כבוד נלקחו אתמול חצי קילו דובדנים וצופו בשוקולד מריר. עכשיו אפשר להיכנס לשנת קיץ עד לחגים שיבואו עלינו לטובה (במידה ושיפוץ הבית יעבור בשלום).
כמידי קיץ כמעט, נסענו שתי משפחות בסוף השבוע האחרון לצימר המשפחתי שלנו (לא שהוא שלנו אבל אנחנו כבר מרגישים שם כמו בבית) ובשבת בבוקר עלינו לרמה לקטיף דובדבנים באודם.
ציפוי דובדבנים בשוקולד זה אחת הפעולות האחרונות שאני עושה עם שוקולד עד לירידת הטמפרטורות. לצורך הציפוי אני מעדיף דובדבנים טריים, גדולים, בשרניים וקשים וכאלו קשה מאוד למצוא בסופר.
אז אחר כבוד נלקחו אתמול חצי קילו דובדנים וצופו בשוקולד מריר. עכשיו אפשר להיכנס לשנת קיץ עד לחגים שיבואו עלינו לטובה (במידה ושיפוץ הבית יעבור בשלום).