*מסמן איקס לעצמי*

Escova

New member
*מסמן איקס לעצמי*

זה יהיה שירשור מיוחד ביני לבין הדוב... שירשור המכות... אני והדוב, הולכים מכות כול אימון (מעכשיו, כי אני החלטתי...) שבוע שעבר אני ניצחתי, עם מחתלו ללחי, פיזאדו לצלעות, והטריק המתוחכם שהמצאתי... "אייריאל ארמאדה אאוט" שזה תרגיל שבזכותו התחמקתי בשיא הסטייל, מאשטרה מכוונת ומהירה של הדוב... (אךךךךך, כמה שהוא התבאס...) מיותר לציין שהדוב לא פגע בי, לא שאני זוכר... מעכשיו, נתחיל לעשות לוח באטלים... אתם מוזמנים לזרוק הימורים...

Ze Colmeia

New member
../images/Emo6.gif

דורון- 1.פגעתי בצלעות ברטלו ולא יותר מזה
אכן התחמקתה יפה מאוד מהאסטרה שלי (אני רוצה להוסיף שמהמבט שלי זה היה מגניב רצח
) אךךך רק שממש לא התבאסתי נורא נהנתי ללכת מכות
מחכה כבר לאימון של היום
אתה רוצה להתחיל משחקי פגיעות סבבה רצח היום ברודה....

Escova

New member
דיווח מהמכות של היום...

אוקי ככה... קודם כול, אני אוריד את הכובע, אכלתי היום מרטלו לצלעות... (סימן, סימן, !!! אי אי אי אי !!!כולה פס בעובי עיפרון ובאורך קופסא גפרורים...) הייתה גם בעיטה שנעצרה ליד הפנים שלי... אבל כול זה לא משתווה לכך ש... בזכותי הבלעדית... הדוב השמן בבטן יש לו בן איך קוראים לבן, איך שהוא ירצה לקרוא לו... התגלגל 3 מטר ממני !!!!!!!!!!!!!!!! הטיפש חשב שהוא יכול לעשות מה שבא לו, והפנה אליי תחת... אף אחד לא מפנה אליי תחת... רגל קטנה ושטוחה, ושלחתי את הדוב להתגלגל ברחבי האולם ספורט... גם הייתה אשטרה שלי שגרמה לדוב לפול לנאגאצ'יבה, אבל הגלגול העפה היה פי עשר יותר יפה... (נ.ב. שוב התחמקתי לו היום עם אייריל ארמאדה אאוט...)

Ze Colmeia

New member
וואי דוגרי איך יכולתי...

לשכוח מהגאנצ' שכמעט מעך לך את כל הפרצוף (למזלו עצרתי בזמן...)

Ze Colmeia

New member
להלן מכות היום....

לא יצא לנו לשחק ברודה כי צילמו קליפ לילד בר מיצווה
אבל באיזה תירגול ממש מושלם בשביל המטרה פוצצנו אחד את השני, דורון הפיל אותי יפה, ובצורד דיי מגעיל ופחדנית נתן לי באנסו כשהייתי הפוך ממנו בארמדה...(כמובן שהוא עכשיו ירשום לך לך תתגלגל, אבל בוא נזכיר שאחרי ש"גילגלתה" אותי לא ממש רציתה לחזור לשחק כי אז ידעתה שגם אני ישחק מגעיל כמוך...) החזרתי לך על יום שני בדיוק באותו מקום מרטו (רק הרבה יותר עצבני...זה היה אחרי הגילגול) ישר לצלעות... אי היה נחמד חבר שלא יכולנו לסגור חשבונות ברודה...דורון נפגשים ביום שבת בפארק ונעשה צחוקים

Escova

New member
תתגלגל לי מהעיניים !!!!!!!!!!!!!!!!

מה הקשר מגעיל ??? ממתי משאירים תחת ולא מסתכלים ??? זה פשוט דרש... ושיחקת אחרי זה במטרה אחת, להחזיר לי... ככה שזה איבד את הרעיון, יכולנו פשוט לשלוף שפיצים וליפול אחד על השני עפתי לאימון לילה... תתגלגל לישון יא דוב...

למעלה